Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Ankipāns: Komandā ir daudz gados jauni spēlētāji, kuri vēl nesaprot manas sistēmas

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Rīgas Dinamo šobrīd piemeklējis grūts brīdis, jo vairāki hokejisti ir iedzīvojušies traumās, kā rezultātā gados jaunākie spēlētāji vēl nav līdz galam izpratuši galvenā trenera Ģirta Ankipāna piedāvātās spēles sistēmas, pēc sestdienas zaudējuma teica Latvijas komandas speciālists.

Jau vēstīts, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas Dinamo sestdien nepilnu 12 minūšu laikā zaudēja trīs vārtus, šo pārsvaru mača turpinājumā nespējot atspēlēt, kā rezultātā piedzīvota jau septītā neveiksme pēc kārtas. 

Dinamo viesos ar 3:5 (1:3, 0:0, 2:2) piekāpās Helsinku Jokerit, kurā uz rezervistu soliņa šajā spēlē atradās Jānis Kalniņš.  Rīgas komandā vārtus guva Kirils Sļepecs, Nerijus Ališausks un Lauris Dārziņš.

"Apsveicu Jokerit komandu ar uzvaru. Šis mums ir grūts periods, jo komandā ir vairāki spēlētāji ir guvuši traumas," sajūtās pēc zaudētā mača dalījās Ankipāns. "Tāpat vienībā šobrīd ir daudz gados jaunu spēlētāju, kuri vēl ne līdz galam izprot manis piedāvātās sistēmas."

"Pozitīvi bija, ka būtībā demonstrējām to spēli, kuru vēlējāmies parādīt. Tās, manuprāt, ir pozitīvas tendences. Mājinieki izmantoja savas iespējas un svinēja pelnītu uzvaru."

Labus vārdus par savas komandas sniegumu teica arī Jokerit galvenais treneris Lauri Marjameki.

"Pirmajā periodā spēlējām labi. Hokejistiem bija laba kustība laukumā un, kad mums izdevās gūt ceturtos un piektos vārtus, mača liktenis lielā mērā bija izlemts," teica Jokerit galvenais treneris Marjameki. "Patika, kā šodien spēlēja Ahti Oksanens - spēlētājs bija aktīvs laukumā."

"Kopumā aizvadīto nedēļu vērtēju ar piecām ballēm. Esmu apmierināts ar komandas sniegumu. Pēc svētkiem jau lidosim uz Jaroslavļu, lai turpinātu sezonu."

Debiju šajā spēlē piedzīvoja Jānis Voris, kurš vārtos stājās jau pirmā perioda vidū. Tāpat pirmo reizi Dinamo kreklu pielaikoja arī nesen iegūtais slovāku aizsargs Mareks Djagola, kurš spēlēja vienā pārī ar pieredzējušo Artūru Kuldu.

Rīdziniekiem nākamā spēle paredzēta ceturtdien mājās pret Magņitagorskas Metallurg.

Dinamo ar 27 punktiem 40 spēlēs ieņem 12.vietu Rietumu konferencē un ir pēdējā visā līgā. Pirmais astotnieks ir 17 punktu attālumā, līdz ar to iekļūšana Gagarina kausā ir tikai teorētiska.

Rīgas Dinamo iepriekšējā sezonā līdz pat regulārā čempionāta pēdējai kārtai cīnījās par vietu Gagarina kausā, tomēr piekto gadu pēc kārtas Latvijas komanda palika bez KHL izslēgšanas turnīra.

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi "play-off" spēlēja arī 2013./14.gada sezonā.

Otro sezonu pēc kārtas regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm.

Top komentāri

Vilks
V
Kā pedagogs dusmojas uz saviem stulbajiem audzēkņiem: "Izstāstu viņiem vienu reizi. Viņi nesaprot! Izstāstu otru reizi. Nesaprot! Stāstu trešo reizi. Pats jau sāku saprast! Viņi - nesaprot!"
ankipanki systems
a
kāda var būt sistēma, ja cilvēkam vispār nav trenera izglītības
opītis
o
Nepareizi rīkojas tās komandas, kas, saņēmušas ripu, dodas uz pretinieka vārtiem. Par vārtiem daudz svarīgāki ir laukuma stūri! Šī atziņa ir manas sistēmas pamats.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi