Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Bļugera pārstāvētā Penguins kvalifikācijas otrajā spēlē uzvar Canadiens

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Pitsburgas Penguins, kuras rindās spēlē arī Teodors Bļugers, pirmdien kvalifikācijas turnīra otrajā spēlē izcīnīja uzvaru, panākot neizšķirtu sērijā.

"Penguins" ar 3:1 (1:0, 0:0, 2:1) pieveica Monreālas "Canadiens".

Sērijā līdz trim panākumiem rezultāts kļuvis neizšķirts 1-1.

Bļugers šajā duelī laukumā pavadīja 11 minūtes un 29 sekundes, no kurām 13 sekundes nospēlētas vairākumā, bet vēl divas minūtes un 14 sekundes pavadītas mazākumā. Uzbrucējs pielietoja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja piecos no deviņiem iemetieniem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Spēles rezultātu piektajā minūtē atklāja "Penguins" kapteinis Sidnijs Krosbijs, kurš no labās laukuma puses saņēma piespēli no Džeka Gencela. Uzbrucējs nonāca nelielā distancē iepretim vārtiem un ar plaukstas metienu panāca 1:0. Otrie vārti šajā duelī tika gūti vien trešajā periodā, kad Džeisons Zakers piecas minūtes līdz spēles beigām vārtu priekšā pielaboja ripas lidojuma virzienu.

Trīs minūtes vēlāk Jesperi Kotkaniemi guva savus jau otrs vārtus pēc NHL sezonas atsākšanās, bet ripu tukšos vārtos desmit sekundes pirms finālsvilpes iemeta Gencels.

Nākamo spēli abas komandas aizvadīs trešdien, bet dienu iepriekš Elvja Merzļikina un Matīsa Kivelnieka pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" tiksies ar Toronto "Maple Leafs".

Austrumu konferencē par izsētajām vietām vienā riņķī cīnās "Bruins", "Lightning", "Capitals" un "Flyers", bet kvalifikācijas turnīrā ar astoņām komandām tiekas šādi pāri: "Penguins" pret "Canadiens", "Hurricanes" pret "Rangers", "Islanders" pret "Panthers" un "Blue Jackets" pret "Maple Leafs".

Rietumu konferencē par izsētajām vietām vienā riņķī cīnās"Blues", "Golden Knights", "Avalanche" un "Stars", bet kvalifikācijas turnīru ar astoņām komandām tiekas šādi pāri: "Oilers" pret "Blackhawks", "Predators" pret "Coyotes", "Canucks" pret "Wild" un "Flames" pret "Jets".

Toronto un Edmontonā notiek 24 komandu izslēgšanas turnīrs. Tas paredz "play-off" kvalifikācijas kārtā aizvadīt sērijas līdz trim uzvarām, pēc tam pārejot uz tradicionālo sēriju formātu līdz četrām uzvarām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi