Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Bļugeram otrie vārti šīs sezonas AHL čempionātā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers piektdien guva savus otros vārtus šīs sezonas Amerikas Hokeja līgas (AHL) čempionātā.

Bļugers ar gūtiem vārtiem palīdzēja viņa pārstāvētajai Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" izbraukumā ar 5:4 (1:1, 2:1, 2:2) pārspēt Leihaiveli "Phantoms".

Latvijas uzbrucējs ar precīzu metienu izcēlās 47.minūtē, tobrīd panākdams neizšķirtu 4:4, bet pēc tam 63 sekundes līdz pamatlaika beigām Gerets Vilsons "Penguins" vienībai nodrošināja uzvaru.

Bļugers šajā spēlē veica trīs metienus pa vārtiem, bet maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Šosezon viņš piecās spēlēs guvis divus vārtus.

Citviet zaudējumu piedzīvojusi Rūdolfa Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators", kas savā laukumā ar 3:4 (1:2, 1:2, 1:0) piekāpās Hārtfordas "Wolf Pack".

Balcers šajā cīņā izpildīja trīs metienus pa vārtiem, dueli noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Neveiksmi piedzīvojusi arī cita uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket", kas savu skatītāju priekšā ar 3:5 (1:0, 1:2, 1:3) atzina Springfīldas "Thunderbirds" pārākumu. Latvijas hokejists šajā mačā veica divus metienus pa pretinieku vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -2.

Savukārt rezervē palika vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks, kura pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" izbraukumā ar 4:3 (1:0, 2:2, 1:1) pārspēja Jūtikas "Comets". Viesu vārtos šoreiz stājās Žans Fransuā Berubē, kurš atvairīja 32 no 35 pretinieku metieniem.

Visbeidzot ārpus pieteikuma palika aizsargs Kristofers Bindulis, kura pārstāvētā Hēršijas "Bears" izbraukumā ar 3:4 (1:2, 1:0, 1:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Šarlotas "Checkers".

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā trešajā vietā ar astoņiem punktiem piecās spēlēs atrodas "Penguins", kur pēdējā starp astoņām vienībām ar trim punktiem septiņās spēlēs ir "Bears". Savukārt Ziemeļu divīzijas otrajā vietā ar astoņiem punktiem sešās cīņās ir "Monsters", kas par diviem punktiem apsteidz "Rocket", bet sestā šajā pašā divīzijā ar četriem punktiem piecos dueļos ir "Senators".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi