Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Bļugers un pārējie Penguins hokejisti pirmssezonas treniņnometni sāks 3. janvārī

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Pitsburgas Penguins, kuras rindās ir arī Teodors Bļugers, gatavošanos jaunajai sezonai sāks 3.janvārī, ziņo klubs.

Jau ziņots, ka NHL un līgas spēlētāju asociācija (NHLPA) svētdien vienojušās par 2020./21.gada sezonas sākumu 13.janvārī.

Regulārajā čempionātā no 13.janvāra līdz 8.maijam komandas aizvadīs 56 spēles, tādējādi pamatturnīrs nepārklāsies ar 2021.gada pasaules čempionātu, kas ieplānots no 21.maija līdz 6.jūnijam, daļai no meistarsacīkstēm notiekot Latvijā.

Izslēgšanas turnīrs norisināsies līdz jūlijam.

"Penguins" vēsta, ka treniņnometnē piedalīsies 36 laukuma spēlētāji, kā arī neierobežots skaits vārtsargu. Salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, šoreiz pirms gaidāmās sezonas treniņnometņu laikā netiks izspēlēti pārbaudes mači.

Komanda arī paudusi cerību, ka šosezon fani varēs atgriezties tribīnēs, tomēr lielāka skaidrība šajā jautājumā būs pēc sezonas sākuma, kad līgas vadība lūkos mainīt tukšo sēdvietu situāciju ledus hallēs.

"Penguins" nolēmusi, ka brīdī, kad faniem būs ļauts atgriezties arēnās, biļetes spēļu apmeklēšanai izlozes kārtībā iegūs abonementu turētāji.

NHL jaunās sezonas spēļu kalendāru plāno izziņot šīs nedēļas laikā.

Jau ziņots, ka liela daļa no komandām treniņnometnes uzsāks 3.janvārī, bet tās septiņas komandas, kas netika iepriekšējās sezonas noslēguma fāzes turnīrā, var kopā sanākt jau no 31.decembra.

NHL komandu sastāvos šobrīd ir pieci Latvijas hokejisti: Elvis Merzļikins, Matīss Kivlenieks (abi - Kolumbusas "Blue Jackets"), Zemgus Girgensons (Bufalo "Sabres"), Rūdolfs Balcers (Otavas "Senators"), Teodors Bļugers (Pitsburgas "Penguins").

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi