Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +3 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Bukarta un Galviņa pārstāvētā Ocelārži izcīna septīto uzvaru pēc kārtas

Latviešu uzbrucēja Roberta Bukarta un aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" komanda piektdien guva septīto uzvaru pēc kārtas Čehijas spēcīgākajā hokeja līgā.

"Ocelārži" savā laukumā ar 3:0 (0:0, 1:0, 2:0) pārspēja Vitkovices "Ridera", gūstot septīto panākumu pēc kārtas un izvirzoties turnīra kopvērtējuma vadībā.

Bukarts laukumā pavadīja 16 minūtes un piecas sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +2, bet Galviņš 20 minūšu un 26 sekunžu laikā četras reizes apdraudēja pretinieku vārtus un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Tikmēr citā mačā aizsarga Oskara Cibuļska un uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" mājās ar 3:2 (0:0, 0:1, 3:1) uzveica Litvīnovas "Verva".

Cibuļskis šajā mačā nepiedalījās, bet Bičevskis 15 minūšu un 43 sekunžu laikā izcēlās ar vienu metienu pa pretinieku vārtiem un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Savukārt aizsarga Ralfa Freiberga un uzbrucēja Edgara Kuldas pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" mājās ar 0:4 (0:0, 0:2, 0:2) atzina Prāgas "Sparta" pārākumu.

Freibergs laukumā bija 22 minūtes un 54 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem, tiekot pie negatīva lietderības koeficienta -2, bet Kulda 13 minūšu un 18 sekunžu laikā divreiz apdraudēja pretinieku vārtus un nopelnīja tādu pašu koeficientu.

Čehijas čempionāta vadībā ar 40 punktiem 21 spēlē ir Ocelārži, kamēr "Mountfield" ar 38 punktiem 22 mačos ir otrajā vietā. Tikmēr "PSG Berani" ar 30 punktiem 21 cīņā ierindojas desmitajā pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi