Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ķēniņš ar divām rezultatīvām piespēlēm palīdz Lausanne izcīnīt graujošu uzvaru

Latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš otrdien veica divas rezultatīvas piespēles Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) regulārā čempionāta mačā un palīdzēja viņa pārstāvētajai Lausanne gūt graujošu uzvaru.

Lausanne otrdien savā laukumā ar 6:1 (2:0, 2:0, 2:1) pārspēja Rapersvīles Jona Lakers, tiekot pie sestās uzvaras pēc kārtas.

Ķēniņš asistēja komandas pirmos divos vārtu guvumos pirmajā trešdaļā.

Latviešu hokejists šajā mačā laukumā pavadīja 16 minūtes un 12 sekundes, dueli noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficientu +3. Šosezon Ķēniņš 19 spēlēs guvis trīs vārtus un veicis astoņas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr citā otrdienas mačā zaudējumu piedzīvoja Latvijas izlases pirmā vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā Šveices vicečempione Lugano, kas viesos ar 1:2 (1:1, 0:0, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metiens piekāpās Ambri-Piotta hokejistiem.

Merzļikins šajā mačā pamatlaikā un pagarinājumā atvairīja 33 no 34 metieniem, bet "bullīšos" viņš tika pārspēts trīs reizes. Šosezon Latvijas vārtsargs 16 spēlēs vidēji savos vārtos ielaidis 2,19 ripas un atvairījis 92,30% metienu.

Zaudējumu otrdien cieta arī latviešu vārtsarga Ivara Punnenova un uzbrucēja Riharda Melnalkšņa pārstāvētā Langnau Tigers, kas viesos ar 2:3 (1:1, 0:0, 1:1, 0:0, 0:1) arī pēcspēles metienos piekāpās līgas līderei Biel-Bienne.

Abi latvieši šajā mačā palika rezervē, bet Tigers vārtos Damjano Čjačio atvairīja 36 no 38 metieniem. Punnenovs šosezon sešās spēlēs vidēji ielaidis 1,71 vārtus un atvairījis 93,02% metienu.

Šveices augstākās līgas kopvērtējumā līderpozīciju ar 36 punktiem 18 spēlēs ieņem Biel-Bienne, bet augstajā ceturtajā vietā ar 31 punktu 17 mačos ir Tigers. Tikmēr Lausanne ar tikpat punktiem 19 cīņās ir piektā, kamēr astotā ar 25 punktiem 17 spēlēs ir Lugano.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi