Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

NHL rezultatīvāķais vīrs Rantanens kaldina Avalanche uzvaru

Somu hokeja zvaigzne un šī brīža Nacionālās hokeja līgas (NHL) rezultatīvākais spēlētājs Miko Rantanens trešdien turpināja demonstrēt rezultatīvu sniegumu viņa pārstāvētās Kolorādo Avalanche vienības uzvarā.

Avalanche savā laukumā ar 6:3 (1:2, 1:1, 4:0) apspēlēja Bostonas Bruins.

Rantanens ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm bija savas komandas labākais punktu guvējs, kamēr viesu rezultatīvākais hokejists Dāvids Pastrņāks izcēlās ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Rantanens šobrīd ar 29 punktiem (7+22) ir labākais punktu guvējs līgā un labākais piespēļu veicējs, kamēr Pastrņāks ar 17 vārtiem ir līderis vārtu guvēju sarakstā.

Tikmēr citā mačā Čikāgas Blackhawks ar minimālu pārsvaru 1:0 (0:0, 1:0, 0:0) savās mājās izcīnīja uzvaru pret Sentluisas Blues, pārtraucot astoņu zaudējumu sēriju.

Vienīgos vārtus uzvarētājiem otrajā trešdaļā guva Brents Sībruks, realizējot vairākumu.

Savukārt Vegasas Golden Knights ar 5:0 (1:0, 3:0, 1:0) savā laukumā sagrāva Anaheimas Ducks. Uzvarētājiem divus vārtus guva Kodijs Īkins, bet laukuma saimniekiem pieredzējušais vārtsargs Marks Andrē Flerī atvairīja visus 29 pretinieku metienus.

Vēl trešdien uzvaru savā laukumā guva Vinipegas Jets, kas ar rezultātu 3:1 (0:1, 1:0, 2:0) uzveica pašreizējo NHL čempioni Vašingtonas Capitals, kura cieta trešo neveiksmi pēdējos četros mačos, kamēr Jets svinēja trešo uzvaru pēc kārtas.

NHL Austrumu konferences līderpozīcijā ar 25 punktiem 18 spēlēs joprojām ir Tampabejas Lightning, kamēr tikai punktu zaudē Toronto Maple Leafs. Savukārt Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres ar 22 punktiem ieņem augsto piekto pozīciju.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 27 punktiem 18 spēlēs ir Nešvilas Predators, par trim punktiem apsteidzot Minesotas Wild hokejistus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi