Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

NHL: Sentluisas Blues pēc kārtējā zaudējuma atlaiž galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Sentluisas Blues pēc kārtējā zaudējuma atlaidusi galveno treneri Maiku Jeo.

"Blues" pirmdien savā laukumā ar 0:2 (0:0, 0:1, 0:1) atzina Rietumu konferences vājākās vienības Losandželosas "Kings" pārākumu.

Tikai pusotru stundu pēc šī mača 45 gadus vecais Jeo tika atlaists no amata. Viņš pie "Blues" stūres stājās pagājušā gada februārī. Ja vēl 2016./17.gada sezonas izskaņā vienībai izdevās sasniegt Stenlija kausa izcīņu, kur tika zaudēts pirmajā kārtā, tad pagājušajā sezonā komandai sezona beidzās jau pēc regulārā čempionāta.

Savukārt šosezon "Blues" 19 spēlēs iekrājusi 17 punktus, kas tai Rietumu konferencē ļauj būt priekšā vien "Kings" hokejistiem.

Jau oktobrī Jeo pauda bažas, vai viņam izdosies saglabāt "Blues" komandas galvenā trenera krēslu.

Tikmēr par "Blues" galvenā trenera vietas izpildītāju kļuvis Kreigs Berubē.

Savukārt citā NHL mačā somu talants Patriks Laine guva trīs vārtus jeb "hat-trick", kas palīdzēja viņa pārstāvētajai Vinipegas "Jets" savā laukumā ar 6:3 (3:1, 1:2, 2:0) pārspēt Vankūveras "Canucks".

"Canucks" hokejistiem šis bija jau sestais zaudējums pēc kārtas.

Tikai 20 gadus vecais Laine guvis jau savu sesto "hat-trick" karjerā. Līdz 21 gada vecumam to vairāk bija tikai leģendārajam Veinam Greckim (12).

Uzvaru tikmēr izcīnīja arī pašreizējā Stenlija kausa glabātāja Vašingtonas "Capitals", kas viesos ar 5:4 (2:1, 1:3, 1:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Monreālas "Canadiens".

Uzvaru viesiem no Vašingtonas pagarinājuma ceturtajā minūtē nodrošināja Larss Ēlers.

Teicamu spēli aizvadīja "Capitals" vārtsargs Breidens Holtbijs. Spēli gan uzsāka Fīnikss Koplijs, taču viņš atvairīja vien 18 no 22 metieniem un otrā perioda sākumā tika nomainīts. Pēcāk Holtbijs atvairīja visus 22 raidījumus un palīdzēja Stenlija kausa čempioniem gūt uzvaru.

Vēl vienā pirmdienas spēlē ar rezultativitāti jau 16 spēles pēc kārtas izcēlies Floridas "Panthers" hokejists Maiks Hofmens, kurš palīdzēja vienībai viesos ar 7:5 (4:1, 2:2, 1:2) pārspēja savu bijušo klubu Otavas "Senators".

Ar precīzu metienu Hofmans izcēlās pašās mača beigās, bet šo 16 spēļu laikā viņš guvis deviņus vārtus un veicis desmit rezultatīvas piespēles.

Vēl vienā pirmdienas spēlē divu līgas vadošo komandu divcīņā Nešvilas "Predators" savā laukumā ar rezultātu 3:2 (1:1, 2:0, 0:1) pārspēja Tampabejas "Lightning".

Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli šajā cīņā atzīmējās "Predators" hokejists Raiens Džohansens.

Savukārt ceturto uzvaru pēc kārtas guvusi Austrumu konferences līdere Toronto "Maple Leafs", kas savā laukumā ar 4:2 (0:2, 2:0, 2:0) uzveica Kolumbusas "Blue Jackets". Noslēdzošajā periodā divus vārtus mājinieku labā guva Zeks Himens.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka pirmdien latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" vienība izbraukumā ar rezultātu 5:4 (1:2, 2:2, 1:0, 1:0) pagarinājumā pieveica Pitsburgas "Penguins", tiekot pie sestās uzvaras pēc kārtas.

NHL Austrumu konferences līderpozīcijā ar 30 punktiem 21 spēlē ir Toronto "Maple Leafs", kas par punktu apsteidz Tampabejas "Lightning". Savukārt Bufalo "Sabres" ar 28 punktiem ieņem augsto trešo pozīciju.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 31 punktu 21 mačā ir Nešvilas "Predators", par pieciem punktiem apsteidzot Vinipegas "Jets" un Minesotas "Wild" hokejistus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi