Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

VIDEO: Ovečkinam pirmais hettriks gada laikā, Vašingtona uzvar Red Wings

Krievu uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins otrdien izcēlās ar trim gūtiem vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā, kurā viņa pārstāvētā Vašingtonas Capitals komanda izcīnīja uzvaru.

Stenlija kausa īpašniece Capitals savā laukumā ar 6:2 (3:0, 2:0, 1:2) pārspēja Detroitas Red Wings, izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas.

Ovečkinam šis bija pirmais hat-trick šajā sezonā un 21. karjerā. Viņš 12 spēles pēc kārtas katrā ticis pie vismaz viena punkta.

Krievu uzbrucējs šosezon 30 spēlēs guvis 25 vārtus, kas ir labākais rādītājs NHL.

Tikmēr Edmontonas Oilers viesos ar 6:4 (1:0, 3:1, 1:3) pārspēja Kolorādo Avalanche.

Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Braiens Nadžents-Hopkinss.

Avalanche rindās divi vārti un divas rezultatīvas piespēles bija zviedram Gabriēlam Landeskogam, bet viens precīzs metiens un trīs piespēles bija līgas rezultatīvākajam spēlētājam, somam Miko Rantanenam.

Savukārt ar savu pirmo punktu šosezon atzīmējās zviedrs Viljams Nīlanders, palīdzēdams Toronto Maple Leafs komandai viesos ar 4:1 (1:0, 1:1, 2:0) pārspēt Karolīnas Hurricanes.

Tikai decembra sākumā noslēdzās sāga ap Nīlandera līgumu, abām pusēm noslēdzot vienošanos uz sešām sezonām par 45 miljoniem ASV dolāru (39,6 miljoniem eiro). Iepriekš abas puses nevarēja vienoties par atalgojumu, tādēļ Nīlanders atradās Eiropā.

Tāpat uzvaru svinēja Nešvilas Predators, kas mājās ar 3:1 (1:1, 1:0, 1:0) pārspēja Otavas Senators, atgriežoties Rietumu konferences līderpozīcijā. Pie panākuma tika arī "Predators" tuvākā sekotāja Vinipegas Jets, kas savu skatītāju priekšā ar 6:3 (3:0, 1:2, 2:1) apspēlēja Čikāgas Blackhawks.

Citā mačā Bostonas Bruins otrajā trešdaļā guva četrus vārtus un savā laukumā ar 4:3 (0:2, 4:1, 0:0) pārspēja Arizonas Coyotes. Bostoniešiem ar diviem precīziem metieniem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Breds Maršāns.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons otrdien guva vārtus un palīdzēja Bufalo Sabres komandai izcīnīt uzvaru.

Sabres savā laukumā ar 4:3 (1:1, 0:2, 2:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Losandželosas Kings, pārtraucot piecu zaudējumu sēriju.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 49 punktiem 32 mačos atrodas Tampabejas Lighting, kam ar 43 punktiem 31 cīņā seko Toronto Maple Leafs, bet pie 40 punktiem 31 duelī tikusi Bufalo Sabres.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 41 punktu 31 mačā ir Nešvilas Predators, bet tālāk ar 40 punktiem 30 un 31 cīņā seko Vinipegas Jets un Kalgari Flames.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi