Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Video: Latvijas autosporta dūži saņem Ātruma cilts ordeņus

Ir klāt jaunā Ātruma cilts sezona! Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā šī gada pirmo ātruma un piedzīvojumu raidījuma sēriju, kurā ordeņus par savu veikumu saņems Latvijas autosportā leģendāras personības – Reinis Nitišs, Vladislavs Šlēgelmilhs un Reinis Pozņaks.

Raidījuma vadītājs Pauls Timrots satiek Eiropas čempionu rallijkrosā Reini Nitišu neierastā situācijā – svīstot vingrošanas zālē. Izrādās, ka čempions tur pavada daudzkārt vairāk laika nekā pie auto stūres, jo mūsdienu atlētiem vienlīdz svarīgi ir arī muskuļi un lieliska fiziskā forma. Pauls noskaidros Reiņa uzvaras formulu, kas sportistu dzen pretim uzvarām pasaulē un kā viņš tiek pāri neveiksmēm, neatslābstot un fokusējoties uz katru sacīksti. Reinis ir pirmais, kurš saņem Ātruma cilts ordeni par nozīmīgiem nopelniem cilts vārdā. 
 
Ordeni saņem arī Vladislavs Šlēgelmilhs – vienīgais latvietis, kurš Latvijā uzbūvējis autosporta trasi no nulles. Skatītājiem ir iespēja noskaidrot, kā radās sporta komplekss 333 un kādi ir Šlēgelmilhu ģimenes sportistu nākotnes plāni. Pašam Vladislavam beidzot ir laiks arī makšķerēt un raudzēt savu vīnu, bet ir skaidrs, ka no autobraucēju dinastijas varam sagaidīt jaunas uzvaras tepat un pasaules trasēs. 
 
Reinis Pozņaks, Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) Rallija komisārs no stūrmaņa nokļuvis LAF augšgalā un saņem Ātruma cilts ordeni par savu ieguldījumu. Pauls noskaidro, kā Reinis vērtē autosporta izredzes zaļā dzīvesveida laikmetā un nākotnes pilsētās. Vai benzīngalvas būs ieguvēji no tehnoloģiju attīstības, uzzināsim jaunajā raidījuma sērijā. 

Jaunajā Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots atkal meklēs interesantus, trakus un aizrautīgus sarunu biedrus, kuri pastāstīs par saviem piedzīvojumiem. 2019. gadā raidījums kļūs vēl mobilāks, jo izrausies no ierastās studijas un dosies uz kādu notikumu vietu vai interesantiem pasākumiem. Ātruma cilts katru trešdienu plkst. 19.00 skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi