Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Vosekalns pagarina līgumu ar Ķīnas komandu Hengxiang Cycling team

2014. gada Latvijas čempions grupas braucienā Andris Vosekalns pagarinājis līgumu ar Ķīnas UCI kontinentālo komandu Hengxiang Cycling team. Vienošanās panākta uz vienu gadu. Šajā sezonā Vosekalns individuāli augstvērtīgāko rezultātu individuāli sasniedza Taizemes tūrē, kur izcīnīja piekto vietu sacensību ceturtajā posmā, vēsta Latvijas Riteņbraukšanas federācija.

Alūksnietis Andris Vosekalns 2018. gadā aizvadīja pirmo sezonu leģionāra statusā. 26 gadus vecais riteņbraucējs pēc sekmīgām sezonām Rietumu banka – Rīga rindās pievienojās Ķīnas UCI kontinentālajai riteņbraukšanas komandai Hengxiang Cycling team. Šīs vienības sastāvā Andris bija vienīgais ārzemju sportists. Lielāko uzmanību latvietis veltīja darbam komandas interesēs, vienlaikus saņemot iespējas par rezultātu cīnīties arī pašam.

Sezonas sākumā Vosekalns priecēja ar izcīnīto piekto vietu Taizemes daudzdienu velobrauciena ceturtajā posmā. Turpinājumā gan vairāk nācās palīdzēt komandas biedriem. Tas arī deva augļus. Prestižajā Hainaņas tūrē Hengxiang komanda bija labākā Ķīnas komanda, bet šīs vienības sportists Ksianjings Ļjū kļuva par kalnu karali. Nozīmīga loma šajos panākumos arī Andrim.

Oficiāli kļuvis zināms, ka Andris Vosekalns arī nākamajā sezonā paliks Hengxiang komandā. Vienošanā panākta uz vienu sezonu. Komandas sastāvā alūksnietim būs iespēja startēt teju visos lielākajos Āzijas velobraucienos. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi