Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Gulbis cieš zaudējumu ASV atklātā čempionāta kvalifikācijas pirmajā kārtā

Latvijas vīru tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis otrdien cieta zaudējumu ASV atklātā čempionāta kvalifikācijas pirmajā kārtā.

Gulbis, kurš ATP rangā ieņem 131.pozīciju un kvalifikācijā bija izlikts ar 18.numuru, ar rezultātu 6-3, 2-6, 4-6 piekāpās amerikānim Kristianam Herisonam, kurš reitingā atrodams 236.vietā.

Gulbis maču iesāka ar breiku un vēlreiz pretiniekam servi atņēma devītajā geimā, pirmajā setā gūstot virsroku ar 6-3. Otrā seta piektajā geimā Gulbis pirmo reizi mačā zaudēja savu servi, turklāt nākamajā geimā savainoja ceļgalu, pēc medicīnas pārtraukuma nonākdams iedzinējos ar 2-4.

Tāpat viņš zaudēja arī savu nākamo servi, amerikānim astotajā geimā izservējot uzvaru setā, kurā Gulbis piekāpās ar 2-6. Otrā seta astotajā geimā Gulbis pretinieka serves panāca 40:0, tādējādi, uzvarot vēl vienu izspēli viņš iegūtu tiesības servēt par uzvaru mačā. Tiesa, latvietis neizmantoja nevienu no četrām breikbumbām, turklāt piekāpās arī nākamajā geimā. Desmitajā geimā Gulbis zaudēja "tīri", atzīstot pretinieka pārākumu setā (4-6) un arī mačā.

Ciešot zaudējumu kvalifikācijas pirmajā kārtā, Gulbis palika bez ATP ranga punktiem. Pērn Gulbis aizkļuva līdz otrajai kārtai, tādējādi viņš nav aizstāvējis 45 ATP ranga punktus.

Gulbis jūlijā aizkļuva līdz Vimbldonas čempionāta astotdaļfinālam, bet tagad ir četru zaudējumu sērijā, jo starp abiem Grand Slam turnīriem viņš apstājās atlases pirmajās kārtās Kicbīeles ATP World Tour 250 un Toronto Masters 1000 sacensībās.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi