Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Aparjodei devītā vieta PK sezonas pirmajā posmā

Latvijas kamaniņu braucēja Kendija Aparjode sestdien Īglsas trasē Austrijā izcīnīja devīto vietu Pasaules kausa (PK) sezonas pirmajā posmā.

Tikmēr Elīza Cauce bija 15.pozīcijā, bet Ulla Zirne ierindojās 18.vietā.

Aparjode pirmajā braucienā bija devītā, bet otrajā uzrādīja desmito labāko rezultātu, summā saglabājot devīto pozīciju. Tikmēr Caucei braucienos bija 11. un 15.vieta, bet Zirnei - 18. un 19.pozīcija.

Pirmajā posmā dominēja Vācijas kamaniņu braucējas, uzvaru izcīnot iepriekšējās sezonas Pasaules kausa ieguvējai Natālijai Geizenbergerei. Otrā bija Jūlija Taubica, kura divu braucienu summā savai tautietei zaudēja 0,036 sekundes, bet trešā bija vēl viena vāciete, Tatjana Hifnere, kura atpalika 0,266 sekundes.

Tikmēr Aparjode uzvarētājai zaudēja 0,482 sekundes, Cauce atpalika 0,569 sekundes, bet Zirne bija 0,782 sekundes lēnāka.

Pirmā posma pamatsacensībās startēja 28 kamaniņu braucējas.

Vēlāk plkst.13.30 un plkst.14.55 risināsies braucieni divniekiem. Sacensības būs vērojamas televīzijas kanālā "Best4Sport TV".

Divniekos Latviju pārstāvēs brāļi Andris un Juris Šici, Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs un Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Zirne piektdien izcīnīja sesto vietu Nāciju kausā, pamatsacensībām kvalificējoties arī Artūram Dārzniekam, Rikam Kristenam Rozītim un divniekam Putinam/Marcinkēvičam, kuri gan tika pie diskvalifikācijas, taču tik un tā varēs startēt pamatsacensībās.

Vieta pirmā posma pamatsacensībās jau iepriekš bija garantēta brāļiem Sičiem un Gudramovičam/Kalniņam, kā arī Kristeram Aparjodam, Ināram Kivleniekam, Caucei un Aparjodei.

Vīriešu sacensības savukārt risināsies svētdien.

Šajā Pasaules kausa sezona paredzēti deviņi posmi, sestajam no tiem janvāra vidū notiekot Siguldā. Savukārt pasaules čempionāts norisināsies janvāra beigās Vinterbergas trasē Vācijā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi