Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Basketbols

Porziņģis uzņem izslēgšanas spēļu formu © DIENA

Pirmo vietu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pamatturnīrā pirmo reizi pēdējo 14 gadu laikā nodrošināja Bostonas Celtics, kam 60. uzvaru sezonā lielā mērā kaldināja Kristapa Porziņģa teicamais sniegums. "Apzinos, ka drīz sāksies izslēgšanas turnīrs, tāpēc pamazām palielinu apgriezienus, lai uz to brīdi būtu savā vislabākajā gatavībā," pēc graujošas uzvaras ar 135:100 pret vienu no rietumu zonas līderiem Oklahomasitijas Thunder paziņoja liepājnieks.

Banki: Latvijas izlasei jāpierāda, ka neesam komēta © DIENA

Latvijas basketbola izlase vairs nav komanda, no kuras Pasaules kausā neviens negaidīja uzvaras pār Spāniju vai Franciju. Tagad ar mums rēķināsies un pret mums gatavosies pavisam citādāk, tāpēc būs jāpierāda, ka neesam komēta, bet mums ir ambīcijas, lai šajā līmenī ne tikai paliktu, bet arī dotu iespēju Latvijas basketbolam aizsniegt debesis, intervijā žurnāla Sporta Avīze marta numurā pastāstīja valstsvienības galvenais treneris Luka Banki.

Dairis Bertāns iedzīvojies plaukstas savainojumā

Latvijas basketbola kluba VEF Rīga kapteinis Dairis Bertāns neilgi pirms Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) izslēgšanas spēļu sākuma iedzīvojies plaukstas kaula lūzumā, vēsta Sportacentrs.com.