Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Basketbols

Porziņģis ar 25 punktiem sekmē Celtics panākumu

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcēlās ar 25 punktiem un palīdzēja Bostonas Celtics izcīnīt ceturto panākumu pēc kārtas.

Pludmales lauva basketbolā: Lai arī šovs, gatavojos tam ļoti nopietni © DIENA

Latvijas – Igaunijas līgas spēle starp Rīgas Zeļļiem un igauņu Viimsi īpaša bija pludmales volejbolistam Aleksandram Samoilovam, kurš pamatīgu ovāciju pavadībā Arēnā Rīga aizvadīja spēli profesionālajā basketbolā. Skaidrs, ka cita sporta veida Eiropas čempiona dalība spēlē bija šova sastāvdaļa, taču "Karalis lauva" bija savā elementā, izceļoties ar ierastajām emocijām un atraktivitāti, turklāt mača beigās pielika arī tam skaistu punktu ar precīzu metienu pat pēc pārkāpuma. Pa jokam Aleksandru pēc spēles paprovocēju un vaicāju, vai tiešām pašmāju klubu basketbols ir tik bēdīgs, ja cilvēks no malas var ienākt un dominēt zem groziem?

Pārceļas uz Šarloti © DIENA

Otro reizi karjerā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāju pāreju termiņa pēdējā dienā jurģus piedzīvo Dāvis Bertāns, kurš ceturtdien nokļuva Šarlotes Hornets paspārnē. Tas būs jau piektais klubs rūjienieša karjerā pasaules spēcīgākajā līgā.

Medijs: Bertāns tiks aizmainīts uz Hornets komandu

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Oklahomasitijas Thunder tiks aizmainīts uz Šarlotas Hornets, paziņoja ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis.

Zeļļi nesasmeļ izlieto Ventspilī cīņā par vietu četriniekā © DIENA

Vētrains spēles sākums Ventspils basketbolistu izpildījumā ielika pamatus Kurzemes kluba uzvarai Latvijas – Igaunijas līgas (LatEst) vadošās grupas komandu spēlē pret Rīgas zeļļiem (100:92). Pamatturnīra izskaņā abas komandas kopā ar Tartu Ulikool spēkojas par ceturto pozīciju un laukuma priekšrocībām ceturtdaļfinālā.

Sabonim un Deivisam triple double NBA spēlēs

Pie triple double pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačos tika lietuvietis Domants Sabonis no Sakramento Kings un Entonijs Deiviss no Losandželosas Lakers.