Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Muzikālā apvienība Vēstulēs nāk klajā ar otro singlu šī vasara

Divu jauniešu, Martas Krampes un Braiena Martinsona, veidotā muzikālā apvienība Vēstulēs pēc spilgtās debijas gada sākumā konkursā Supernova nāk klajā ar jaunu singlu šī vasara, vēlot saviem klausītājiem izbaudīt skaistu un emocijām bagātu vasaru.

 “šī vasara ir kā atmiņu vēstule par visu iepriekš vasarās piedzīvoto un vienmēr gaidīto. Tā ir brīvības un miera sajūta, svētki un siltie vakari uz terases laukos vai pagalmā un sajūta, ka viss beidzot ir labi. Šī dziesma ir otrā vēstule mūsu klausītājiem, šoreiz par pozitīvo, atgādinot, ka viss skaistais un bezrūpīgais, kas piestāv vasarai, tūlīt būs iespējams,” dalās Marta un Braiens, kuriem priekšā pēdējā ierasti brīvākā vasara pirms 12.klases uzsākšanas rudenī.

Jauniešu ceļš latviešu mūzikas pasaulē uzsācies strauji un pārliecinoši, saņemot gan lielu klausītāju atsaucību, gan atbalstu un uzmundrinājumu no zināmiem mūziķiem, apliecinot, ka Vēstulēs ir radusies īpaša vieta latviešu mūzikā, mudinot viņus neapstāties.

Ar jauno dziesmu, kurā ieskanas arī personīgās atmiņas un cerības, Vēstulēs apliecina savu ieceri turpināt radīt oriģinālmūziku, paliekot uzticīgi savām idejām, muzikālajam redzējumam un sajūtām, par to daloties savās vēstulēs.

Jaunais singls šī vasara no šodienas ir pieejams visās galvenajās mūzikas straumēšanas platformās.

šī vasara dziesmas un mūzikas autori - Marta Krampe un Braiens Martinsons, tā tapusi sadarbībā ar Arni Račinski, Elviju Pārpuci un producentu Andi Ansonu, ar kuru iepriekš kopā radīta arī debijas dziesma kur?

Tieši kur? veiksme kombinācijā ar pārliecinošu performanci Eirovīzijas nacionālajā atlasē pavērusi jauniešiem daudzas iespējas, tostarp jūlijā uzstāties uz lielākās skatuves Latvijā - Positivus festivālā. Tāpat arī uzsākt īpašas sadarbības. Pilsētas rokgrupa Laika suns uzaicinājusi Vēstulēs kā viesmāksliniekus savam koncertam 24.maijā Palladium koncertzālē.

Grupas Laika suns līderis Arnis Račinskis dalās savās pārdomās par ieceri uzaicināt vēl pirms pusgada nevienam nezināmos jauniešus iesildīt grupas koncertu, kas notiks jau nākamnedēļ: "Novembrī studijas blakus telpā ik pa brīdim dzirdēju Andi Ansonu strādājam pie viņam ļoti netipiskas klaviermūzikas. Tas mani ieintriģēja, un atklāju kur? dziesmu vēl tās demo versijā. Vēlāk, redzot Vēstulēs uz savas pirmās skatuves, mums, visai grupai, kļuva pašsaprotami viņus uzaicināt dalībai savā koncertā. Mēs tiešām esam viņu fani, viņu mūzikas brīvības pakāpe ir augsta un organiska."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijas dievnami plaši atver durvis Baznīcu naktī

Sestdien, 1. jūnijā, jau 11. reizi visā Latvijā norisināsies garīgās kultūras notikums Baznīcu nakts, kurā šogad piedalīsies ap 160 dažādu tradicionālo kristīgo konfesiju dievnamu. Tomēr viss sāksi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja