Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Video: ZeBrene duetā ar Elizabeti Gaili izdod dziesmu Vasaras raibumi

Ar jaunu dziesmu Vasaras raibumi klajā nācis mūziķis ZeBrene, kurš par savu dueta partneri šoreiz izvēlējies dziedātāju Elizabeti Gaili un atklāj, ka bez viņas šī dziesma nebūtu iespējama. Singlam tapis arī videoklips.

Dziesmas Vasaras raibumi autors ir pats ZeBrene, un viņš atklāj arī singla dziļo domu: "Kad tu satiec cilvēku, ar kuru izveidojas patiesa draudzība, īpaša saikne – vai tas tiešām ir tikai uz šo mūžu? Mūžs bieži vien ir īsāks, nekā draudzība to būtu pelnījusi. Zinātnieki ļoti daudz ir pētījuši, kas notiek ar dvēseli. Bet kas notiek ar draudzību? Tas nav izpētīts. Taču nepamet sajūta, ka mēs klīstam pa šo planētu un meklējam to cilvēku, kurš, iespējams, reiz jau ir bijis labs draugs. Ja šo cilvēku satiekam, mēs protam to atpazīt, jo tas ir kas patiesi īpašs. Dziesma ir sapņaini aktīva un pie tās var gan dejot, gan iet gulēt, gan mosties, kā arī aizsapņoties dienas laikā."

Videoklipā ZeBrene ir redzams kosmonauta tērpā un arī tam ir simboliska nozīme, kas cieši saistīta ar dziesmas vēstījumu. “Mēs kā cilvēce, iespējams, pēc simtiem gadu jau dzīvosim arī uz citām planētām, būsim atrisinājuši ceļošanu kosmosā un ceļošanu laikā. Šobrīd mēs varam aizbraukt viens pie otra ciemos vai sazvanīties, bet nākotnē, iespējams, būs jādodas daudz tālāk. Videoklipā tieši tas arī uzsvērts – ir divi cilvēki, bet viņi nedzīvo vienā laikā, viņi nedzīvo uz vienas planētas, taču, neraugoties uz to, dodas viens otram pretī un dara to pavisam intuitīvi,” skaidro ZeBrene.

Kā zināms, brīžos, kad ZeBrene nolemj veidot duetu, viņam rodas īpaša vīzija, tāpēc šī dziesma nebija izņēmums, un mūziķis uzreiz sapratis, ka dziesmai jābūt duetā ar Elizabeti Gaili, vai arī tā netiks izdota nemaz. “Man ļoti patīk Elizabetes balss un tēls, turklāt šī dziesma pati teju diktēja, precīzi formulēja otra cilvēka tēlu tā, ka viņa bija īstais un patiesībā arī vienīgais variants duetam. Un tas attaisnojās, jo procesā pierādījās, ka viņa ir tieši tas, kas dziesmai trūka. Sadarbība bija ļoti laba, viss notika ātri un nesāpīgi,” atklāj ZeBrene.

"Man bija ļoti liels prieks, ka tiku uzrunāta šai sadarbībai. Dziesma Vasaras raibumi apvieno divus dažādus muzikālos žanrus, kas visu stāstu padara ļoti interesantu. Man tā sākotnēji šķita kā izkāpšana no komforta zonas, jo pārsvarā dziesmas izdodu viena, neveidojot sadarbības. Šī dziesma it kā muzikāli ir ļoti dinamiska un gribas teikt “dejojama”, bet tajā pašā laikā neslēpj to dziļo sajūtu un stāstu par otra cilvēka meklēšanu, vienalga, ko tas dzīvē var prasīt. Lielu daļu no dziesmas stāsta veido arī videoklips, kas, manuprāt, veiksmīgi vizualizē vēstījumu – kā divi dažādi tēli sevi meklē un atrod. Īpašs paldies par to operatoram Andrim Barbanam, Mārai Upmanei-Holšteinei, Evelīnai Bormanei, Kasparam Pizānam, Artūrs Fatjkins, Esterei Žēbinai, Northern Grip un Dizaina noma,” saka Elizabete.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijas dievnami plaši atver durvis Baznīcu naktī

Sestdien, 1. jūnijā, jau 11. reizi visā Latvijā norisināsies garīgās kultūras notikums Baznīcu nakts, kurā šogad piedalīsies ap 160 dažādu tradicionālo kristīgo konfesiju dievnamu. Tomēr viss sāksi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja