Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Kurzemē atkritumos atrasts šogad jau otrs jaundzimušā līķis

Aizvadītās nedēļas nogalē Kurzemē atrasts šogad jau otrs jaundzimušā bērna līķis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Madara Šeršņova.

12.maija rīta pusē VP saņemta informācija, ka Ventspilī, Bangu ielā 61, stāvlaukumā esošajā atkritumu konteinerā, atrasts, iespējams, jaundzimušā un neiznēsāta bērna līķis. VP par notikušo sākts kriminālprocess.

VP noderētu sabiedrības sniegtā informācija. Likumsargi aicina atsaukties iedzīvotājus, kuriem ir informācija par sievietēm, kuras bijušas gaidībās, taču kurām pašlaik aprūpē nav zīdainis. Jebkura informācija ir noderīga izmeklēšanai un tiks pārbaudīta. Anonimitāti VP garantē.

Policija arī aicina atsaukties arī iedzīvotājus, kuri naktī uz 12.maiju atradās stāvlaukumā un var sniegt noderīgu informāciju par transportlīdzekļiem vai personām, kuras atradās šajā stāvlaukumā vai apkārtnē, kā arī automašīnu īpašniekus, kuru transportlīdzekļi ir aprīkoti ar videoreģistratoriem. Iedzīvotājus aicināti informēt policiju, zvanot pa tālruni 110 vai sūtot informāciju un videomateriālus e-pastā "[email protected]".

Jau ziņots, ka 7.martā VP saņemta informācija, ka Dienvidkurzemes novada Grobiņas pagastā atkritumu poligona šķirošanas punktā atrasts jaundzimušas meitenītes līķis.

VP par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma XIII nodaļas "Noziegumi pret personas veselību" un nozīmētas ekspertīzes, lai noteiktu jaundzimušā nāves iemeslu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas