Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Vienā elpas vilcienā

Īsumā par aktuālo...

PIETICĪGI. 6. maijā Lielbritānijā tika atzīmēta karaļa Čārlza III kronēšanas gadadiena, taču svētki aizritējuši klusi un pieticīgi. Visticamāk, tas saistīts ar nedienām, kuras pēdējā laikā piemeklējušas karalisko ģimeni, piemēram, Čārlza III un Velsas princeses Keitas Midltones veselības stāvokli.

NAV TAM RADĪTS. Rokgrupas U2 ģitārists, 22 Grammy balvu ieguvējs 64 gadus vecais Ādams Kleitons pavēstījis par savas laulības galu – pēc 11 gadiem kopā tiek šķirti viņa un divdesmit gadu par viņu jaunākās juristes Marianas Teišeiras De Karvaļu ceļi. Laulība ar Marianu bija pirmā un vienīgā viņa dzīvē; tās laikā 2017. gadā pasaulē nākusi arī Kleitona meita Alba, kurai patlaban ir seši gadi. Alba gan ir ģitārista otrais bērns – 2010. gadā dēlu viņam dāvāja kāda noslēpumaina francūziete. Kleitonam ir uzdzīvotāja un brunču mednieka reputācija, iespējams, šīs iezīmes bijušas pie vainas laulības izjukšanai.

MAFIJAS STILĀ. Gaišā dienas laikā nošauta bijusī skaistumkonkursa Mis Ekvadora dalībniece 23 gadus vecā Landija Parraga Goiburo. Divi uzbrucēji maskās ieradušies restorānā, kurā skaistule pusdienojusi kopā ar kādu vīrieti, viens no viņiem izšāvis uz dāmu, kamēr otrs uzmanījis restorāna durvis. Klīst baumas, ka Landijai Parragai Goiburo bijis romāns ar narkotirgoni Leandro Norero, kurš ar šādām metodēm centies noslēpt viņu sakaru. Pats Norero tika noslepkavots cietumā.

8470 BRITU MĀRCIŅU izsolē samaksāts par princeses Diānas pirmā darba līguma eksemplāru, kuru viņa parakstīja, būdama 17 gadu veca. Diāna toreiz sāka strādāt par auklīti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Satversme iet!

Šonedēļ jādomā uzreiz par ļoti dažādiem tematiem – no bērniem līdz politikai, no miega grumbām līdz suģestējošai motoru dūkoņai, kas ne vienam vien kļuvusi par sava veida svētceļojuma galamērķi.

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata