Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Pacers un Nuggets basketbolisti NBA konferenču pusfinālos panāk neizšķirtu

Denveras Nuggets un Indiānas Pacers svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu konferenču pusfinālos panāca neizšķirtu 2-2.

Rietumu konferences pusfinālā pagājušās sezonas čempione "Nuggets" viesos ar 115:107 (29:24, 35:25, 26:30, 25:28) uzvarēja Minesotas "Timberwolves", sērijā līdz četriem panākumiem panākot 2-2.

Viesu uzvaru ar 35 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām un septiņām rezultatīvām piespēlēm sekmēja Nikola Jokičs, Ārons Gordons pievienoja 27 punktus, bet Džamals Marejs guva 19 punktus un iekrāja astoņas rezultatīvas piespēles.

Minesotas vienību no otrā zaudējuma pēc kārtas neglāba Entonijs Edvardss, kurš izcēlās ar 44 punktiem, Maiks Konlijs tika pie 15 punktiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm, kamēr Karls Entonijs Taunss guva 13 punktus un izcīnīja 12 bumbas zem groziem.

Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā "Timerwolves" ar 4-0 pieveica Fīniksas "Suns" basketbolistus, bet "Nuggets" ar 4-1 pārspēja Losandželosas "Lakers" komandu.

Savukārt Austrumu konferences pusfinālā "Pacers" savā laukumā ar 121:89 (34:14, 35:27, 32:22, 20:26) pārspēja Ņujorkas "Knicks", sērijā izlīdzinot rezultātu 2-2.

Mājinieku rindās, punktus gūstot 11 spēlētājiem, rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Tairīss Halibērtons, Timotijs Džons Makonels tika pie 15 punktiem un desmit rezultatīvām piespēlēm, bet 14 punktus guva Obi Topins un Paskāls Siakams.

Starp ņujorkiešiem ar 20 punktiem izcēlās Aleks Bērkss, Džeilens Bransons guva 18 punktus, kamēr 16 punktus pievienoja Mailss Makbraids.

"Knicks" izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar sērijā ar 4-2 uzvarēja Filadelfijas "76ers", bet Indiānas vienība ar 4-2 pārspēja Milvoki "Bucks" komandu.

Iepriekšējā sezonā finālsērijā Denveras "Nuggets" ar 4-1 uzvarēja Maiami "Heat" un pirmo reizi vēsturē izcīnīja NBA čempiontitulu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi