Laika ziņas
Šodien
Migla

Indrašis: Iegāzām otro periodu

Latvijas vīriešu hokeja izlases sniegumu spēlē pret Zviedriju izšķīra otrā trešdaļa, kas ar nepilnās trīs minūtēs ielaistiem četriem vārtiem, izvērtās ļoti neveiksmīga, sarunā ar aģentūru LETA atzina Latvijas izlases uzbrucējs Miks Indrašis.

Jau ziņots, ka sestdien pasaules čempionāta piektajā spēlē Latvija ar 2:7 atzina Zviedrijas pārākumu.

"Grūti pateikt, kas neizdevās. Iegāzām otro periodu. It kā sākām labi, bet pēc tiem diviem "goliem" sākām kaut ko izdomāt. Kļūdījāmies arī individuāli vietās, kurās nevajadzēja, un meistarīga komanda mūs uzreiz sodīja," skaidroja hokejists.

Pēc Latvijas atspēlēšanās un rezultāta izlīdzināšanas otrajā trešdaļā 26 sekunžu laikā Zviedrijas hokejisti trīs reizes raidīja ripu Elvja Merzļikina sargātajos vārtos. Indrašis atklāja, ka iepriekš tik īsā laika posmā nebija piedzīvojis trīs ielaistus vārtus. "Šo kādu laiku atcerēšos," viņš piebilda.

Savukārt pārtraukumā pēc otrā perioda Latvijas hokejisti mēģinājuši noskaņoties uz noslēdzošajām 20 spēles minūtēm, lai tajās izdotos gūt pozitīvas emocijas.

"Centāmies uzmundrināt viens otru un saprast, ka vajadzētu uzvarēt vismaz trešo periodu, lai varētu turpināt atlikušās divas spēles ar patīkamām emocijām. Vēl nekas nav zaudēts un viss ir priekšā," teica Indrašis.

B apakšgrupā Zviedrijai piecās cīņās ir 15 punkti, ASV piecos mačos iekrājusi desmit punktus, Vācija - deviņus punktus, Slovākijai ir astoņi punkti četrās spēlēs, Latvija izcīnījusi septiņus punktus, bet Francija - četrus punktus. Kazahstāna piecos mačos iekrājusi trīs punktus un Polija tikusi pie viena punkta.

19.maijā Latvija tiksies ar Slovākiju, bet noslēdzošajā grupas spēlē 21.maijā latvieši spēkosies ar ASV hokejistiem, kurus pērn pārspēja cīņā par bronzas godalgām.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi