Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Vokālā studija Siguldiņa izdod jaunu albumu Dienas darbi ar Jāņa Šipkēvica mūziku un Marta Pujāta dzeju

Vokālā studija Siguldiņa izdevusi jaunu albumu Dienas darbi ar Jāņa Šipkēvica mūziku un Marta Pujāta dzeju. Albuma prezentācijas pasākumā 26. maijā plkst. 17.00 Siguldas koncertzālē Baltais Flīģelis tiksimies sirsnīgās sarunās un mūzikā ar komponistu Jāni Šipkēvicu, dzejnieku Martu Pujātu, vokālās studijas dibinātāju un māksliniecisko vadītāju Elīnu Gruzniņu, pasākuma režisoru un moderatoru Kristapu Kiršteinu, mūziķiem Valteru Sprūdžu un Anriju Grinbergu, kā arī galvenajiem varoņiem dienas darbu veikšanā - Siguldiņas dziedātājiem.

Izskanot vokālās studijas “Siguldiņa” 10 gadu jubilejai, sadarbībā ar komponistu Jāni Šipkēvicu un dzejnieku Martu Pujātu ir radīts albums “Dienas darbi”. Albumā ir apkopotas 10 jaunas oriģināldziesmas, kuras stāsta par praktiskiem bērna ikdienas darbiem, pienākumu risināšanu, bērna ikdienas rūpēm un emocionālo pasauli. Dziesmas - kā palīgs vecākiem mācot bērnu patstāvīgi apģērbties, tīrīt zobus, būt uzmanīgam, šķērsojot ielu, tikt galā ar dusmām vai mūsdienās tik aktuālo ekrāna laika jautājumu.

“Kad pa logu saule smaida, lielas lietas mani gaida.

Klāt es visur gribu būt, it nekas man nav par grūt`.

Darbiņš būs, darbiņš, to padarīšu tā, ka prieks”, Marts Pujāts.

Bērnu vokālā studija “Siguldiņa” izveidota 2012. gadā, un kopš tās dibināšanas to aizrautīgi vada Elīna Gruzniņa un Sarmīte Skrastiņa. “Siguldiņa” 10 gadu laikā ir bijusi klāt dažādām norisēm un jaunradei. Piedalījusies divu koncertuzvedumu radīšanā “Es esmu Sigulda” un “Kropotkina stāstiņi” Siguldas koncertzālē “Baltais flīģelis”, ierakstīts CD albums “Es esmu Sigulda” un sadarbībā ar “Sigulda Adventures” komandu tapa videoklips dziesmai “Gaisa vagoniņš”. 2023.gada aprīlī kultūras centrā “Siguldas devons” pirmizrādi piedzīvo koncertuzvedums "Dienas darbi", kurā izskan jaunā albuma dziesmas ar J. Šipkēvica mūziku un M. Pujāta dzeju.

Biļetes “Biļešu paradīze” kasēs vai tiešsaistē.

Albuma izdošanas lieldraugi/ ģenerālsponsori: Sia “Kokpārstrāde 89”, Sia “Siguldas efekts”, Sia “Zemgus LB”  un “Siguldiņas” dziedātāju vecāki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja