TORŅI UN VĪNS. (Ne)rīdzinieka stāsti

Cena
18.74 €
Autors Vitālijs Judins
Izdevējs Dienas Grāmata
Lappušu skaits 144
Svars (kg) 0.710
Izmērs (cm) 26.4 × 20.1 × 2.0

Preces apraksts

Šis personiskais, krāšņi ilustrētais stāstījums ir drīzāk atmiņu, nevis arhitektūras rokasgrāmata un varbūt tikai daļēji ir labu vīnu karte, ko izveidojis diplomēts someljē. Torņi un vīns šai grāmatā pirmkārt ir simboli un sabiedrotie.

“Vitālija Judina grāmata par Rīgas torņiem un vīniem ir kā svaiga gaisa malks.  Izbaudiet šo lielisko tekstu, iemalkojiet labu vīnu un pieņemiet savu pieredzi un vēsturi nevis kā nastu, bet kā piedzīvojumu. Un paceliet acis uz augšu!”

Nora Ikstena

“Torņu centrā ir daudz, vairāk par diviem simtiem. Es vēlējos pakavēties pie dažiem, kas saista un liek atcerēties kaut ko nozīmīgu man. No dažādiem dzīves posmiem, bez secības un saiknes. Divdesmit četri Torņi, deviņ­padsmit atmiņu mirkļi, viena Pilsēta, Vīns un es.”

Vitālijs Judins

Grāmatas māksliniece Katrīna Vasiļevska

Par autoru:

Grāmatas autors Vitālijs Judins ir dzimis Rīgā, Vecmīlgrāvī, ukraiņu ģimenē. Bērnībā sapņojis iestaties jūrskolā un apceļot pasauli. Mainoties laikiem un uzskatiem, izvelējis kļūt par starptautisko ekonomisko sakaru speciālistu, tādējādi apgūstot pasaules pieredzi. Uzaudzis ukrainiski un krieviski runājošo vidē, izglītību ieguvis Latvijā un Vācijā latviešu un vācu valodā. Saņēmis maģistra grādu biznesa vadībā, kā arī studējis un ir diplomēts speciālists mārketingā, banku ekonomikā, jurisprudencē, socioloģijā, IT jomā. Darba gaitas sācis komercbankās Latvijā, karjeru attīstījis, vadot starptautiskos uzņēmumus Vācijā, Ukrainā, Krievijā, Ķīnā. Saņēmis valsts apbalvojumus par panākumiem uzņēmējdarbības attīstībā.

Paralēli profesionālai uzņēmējdarbībai veltījis laiku vairāku citu dzīves jomu izzināšanai, īpaši sportam, iegūstot meistara pakāpes vairākos austrumu cīņas veidos, un vīnzinībai, kļūstot par diplomētu someljē.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Autors: Vitālijs Judins
Izdevējs: Dienas Grāmata
Izdošanas gads: 2019
Valoda: latviešu

Citi piedāvājumi