Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Šodien

Brīvdabas muzejā ar plašu pasākumu programmu svinēs Lieldienas

Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā 31. martā notiks Lielā Lieldienu svinēšana – ar plašu amatnieku un pārtikas mājražotāju tirgu, olu krāsošanu un ripināšanu, šūpošanos dažāda veida lielās un ļoti lielās šūpolēs, teātra izrādi bērniem, tautisko tradīciju izzināšanu, tautiskām dziesmām un dejām.

Latgales vēstniecībā Gors izskanēs Mārču Auziņu programma Flirts ar citādo

Svētdien, 24. martā, plkst. 17.00 Latgales vēstniecība Gors aicina uz mūzikas nama Daile programmu - izrāžu ciklu Flirts ar citādo, kur skatītājus sagaida aizraujošs audiovizuāls priekšnesums, kurā uz vienas skatuves tiekas divas personības - zinātnieks Mārcis Auziņš un mūziķis Mārcis Auziņš.

Digitālā transformācija nepieciešama arī Baltijas biznesa vidē

Pasaulē valda vispārizplatīts stereotips, ka digitālās transformācijas karognesēji ir drosmīgi inovatīvu tehnoloģiju izstrādātāji, kā arī biznesmeņi, kas saskata un izmanto šīs iespējas. Tiek uzskatīts, ka viņi dzen uz priekšu vispārējo digitālo attīstību, kamēr valsts sektori šajā jomā ir nedaudz senili. Daudzviet pasaulē tā arī ir. Taču Baltijā, un jo īpaši Latvijā, vērojams tieši pretējais – valsts digitalizācija ik gadu uzņem apgriezienus, un ir pamats runāt par to, ka Baltijas reģions kopumā uzrāda labus rezultātus publiskā sektora digitalizācijā.

Festivālā Rīgas ritmi uzstāsies itāļu ģitārists Antonio Forčione

Festivāls Rīgas ritmi 2024 papildinājis koncertprogrammu ar izcilo itāļu džeza ģitāristu Antonio Forčione (Antonio Forcione), kurš savu meistarību un stila izjūtu Latvijas klausītājiem nodemonstrēs 4. jūlijā Rīgas Doma dārzā, informēja festivāla pārstāvji.

Ar koncertizrādi svinēs Operetes teātra desmitgadi

VEF Kultūras pilī 26.aprīlī plkst. 19.00 Operetes teātris svinēs savu 10 gadu jubileju ar muzikāli krāšņu koncertizrādi Svinam opereti!, kurā piedalīsies dziedātāji, dejotāji un orķestris diriģenta Atvara Lakstīgalas vadībā, informēja Operetes teātra pārstāvji.
Reklāmraksts

Ko ņemt vērā, pērkot veselības apdrošināšanu?

Veselības apdrošināšana kalpo kā garantija, ka, nonākot neparedzamās ar veselības problēmām saistītās situācijās, Jūs nesaskarsieties ar lieliem finansiāliem izdevumiem. Tas ir ieguldījums savā labklājībā, kas vajadzības gadījumā nodrošina gan ārkārtas palīdzību, gan regulāru ilgtermiņa veselības aprūpi.

Mazāk kašķējoties, panāksim daudz vairāk © DIENA

Lielu pārmaiņu priekšā atrodas valsts sporta nozare, jo jau 27. martā biedri lems par tās galveno jumtorganizāciju Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) un Latvijas Sporta federāciju padomes (LSFP) apvienošanu vienā veselā. Kāpēc šis process ir nepieciešams, un kā sporta veidu federācijas izdzīvo apstākļos, kad marta vidū no Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) joprojām nav saņemts 2024. gada finansējums.

Izcīnītas papildu vietas © DIENA

Latvijas Biatlona federācijas ģenerālsekretārs Juris Pīpkalējs: "Komandas sastāvs nākamsezon, visticamāk, nemainīsies."

Otrdien tikai vietām valstī uzspīdēs saule

Agrā otrdienas rītā gaisa temperatūra Latvijā ir -2..+2 grādi, liecina dati no meteoroloģisko novērojumu stacijām. Otrdien Latvijā būs apmācies laiks, kas vietām skaidrosies, prognozē sinoptiķi.

Cik valodās jūs lasāt ziņas? © DIENA

Diskusijas par sabiedriskajiem medijiem krievu valodā liek aizdomāties, kādās valodās mūsu sabiedrība prot lasīt, skatīties un klausīties ziņas dažādās platformās. (Par izklaides žanru šoreiz nav runa.)

Kalendārs

Marts, 2024
P Ot Tr Ce Pt Se Sv
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7