Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Šodien

Meta peļņa pirmajā ceturksnī dubultojoties

Sociālā tīkla Facebook mātesuzņēmums Meta šī gada pirmajā ceturksnī strādāja ar 12,37 miljardu dolāru peļņu, tai vairāk nekā dubultojoties salīdzinājumā ar attiecīgo laika periodu pirms gada, teikts trešdien publiskotajā kompānijas paziņojumā.

Sahāras putekļi ietin Grieķiju oranžā miglā © DIENA

Stiprie dienvidu vēji šonedēļ sasnieguši Grieķijas galvaspilsētu Atēnas un valsts dienvidu daļu no Sahāras tuksneša atnesto putekļu mākonī, otrdienas vakarā apkārtnei liekot izskatīties ietītai dzeltenīgi oranžā miglā, vēsta Ekathimerini.com.
Reklāmraksts

Pērļu kaklarotas: kā iekļaut šo eleganto aksesuāru ikdienas un svinīgajos tēlos

Ikdienas stils ar pērļu kaklarotām Pērļu kaklarotas var būt lielisks papildinājums ikdienas tēlam, piešķirot tam eleganci un stilu. Tās var lietot kā vieglu akcentu ikdienas apģērbā, lai piešķirtu tam klasisku piesitienu. Piemēram, pērļu kaklarota var lieliski papildināt vienkāršu blūzi vai kleitu, radot rafinētu un sievišķīgu izskatu.

Mozus un bauslis nākotnei © DIENA

Lai regulētu mākslīgā intelekta izmantošanu priekšvēlēšanu aģitācijā, nolemts veikt attiecīgus grozījumus Priekšvēlēšanu aģitācijas likumā. Patlaban Saeima grozījumus jau atbalstījusi pirmajā lasījumā. Zemgus Zaharāna zīmējums

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus © DIENA

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

Absurda karaļi © DIENA

Daudzām problēmām apkrautās valsts kapitālsabiedrības Pasažieru vilciens (PV) vadība pirmšķietami nolēmusi vēl pamatīgāk nostiprināt savu apsmiešanas objekta statusu.

Zirnis joko - 25.04.2024. © DIENA

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Kalendārs

Aprīlis, 2024
P Ot Tr Ce Pt Se Sv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12