Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 6. jūnijs
Ingrīda, Ardis

Ziņas

Šogad Latvijā reģistrēti 462 garā klepus gadījumi

Šogad no janvāra līdz maija beigām Latvijā reģistrēti jau 462 saslimšanas ar garo klepu gadījumi, kas ir četras reizes augstāks rādītājs nekā pērn, kad tika reģistrēti 111 gadījumi, tostarp reģistrēts arī viens letāls gadījums, aģentūru LETA informēja Slimību profilakses un kontroles centrā (SPKC).

Neuzticību Čakšai izteikuši vairāk nekā 12 000 cilvēku

Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) iniciatīvu par neuzticības izteikšanu izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai (JV) līdz šim parakstījuši vairāk nekā 12 000 cilvēku, aģentūru LETA informēja LIZDA priekšsēdētāja Inga Vanaga.

Izskatīšanai galīgajā lasījumā atbalsta VARAM nosaukuma maiņu

Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisija šodien izskatīšanai galīgajā lasījumā atbalstīja grozījumus Ministru kabineta iekārtas likumā, kas paredz Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju (VARAM) no 1.jūlija pārdēvēt par Viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministriju.

Plānots palielināt nodokļu parāda slieksni, no kura sākama piedziņa

Saistībā ar nodokļu parāda piedziņas izdevumu kāpumu likumā Par nodokļiem un nodevām paredzēts palielināt nodokļu parāda slieksni, no kura sākama piedziņa, no 15 līdz 40 eiro, paredz Finanšu ministrijas (FM) publiskai apspriešanai Tiesību aktu projektu portālā iesniegtie grozījumi.