Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Ziņas

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Atzīmēs Pasaules preses brīvības dienu

Piektdien, 3. maijā, tiks atzīmēts preses un vārda brīvībai būtisks notikums – Pasaules preses brīvības diena*, informē SIA Reitan Convenience Latvia valdes priekšsēdētāja Dace Dovidena.

Medikamentu pieejamība krīzes apstākļos. Ukrainas mācībstundas © DIENA

Izdevniecības Dienas bizness rīkotā konference Veselība kā drošība: zāļu pieejamība un apgāde aprīlī pulcēja veselības aprūpes un farmācijas iestāžu un uzņēmumu vadītājus un vadošos darbiniekus, par valsts drošību atbildīgo institūciju darbiniekus un sabiedrības viedokļu līderus, lai iezīmētu medikamentu pieejamības nepārtrauktības un veselības aprūpes lomu, kā arī rīcības stratēģiju dažādu krīžu situācijās, tai skaitā militāra apdraudējuma gadījumā.

Atbildību iespējams arī dalīt © DIENA

Krāpniecības tendences Latvijā ir satraucošas. Latvijā apkrāpto iedzīvotāju skaits ir viens no lielākajiem starp OECD (Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācija) dalībvalstīm, turklāt krāpnieku lamatās iekrīt arī iedzīvotāji ar augstu finanšu pratību.