Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 11. jūnijs
Mairis, Ingus, Vidvuds

Ziņas

Ar Olainfarm atbalstu biedrība SICH Ukrainā nogādājusi pasažieru autobusu, farmaceitiskos produktus un citas preces

Latvijas zāļu ražotājs AS Olainfarm, turpinot ilgtermiņa atbalstu Ukrainai, šā gada jūnijā ziedojis lielo pasažieru autobusu, farmaceitiskos produktus un arī papildu finanšu līdzekļus dronu un citu nepieciešamo lietu iegādei biedrībai SICH. Kopējā ziedojuma vērtība pārsniedz 50 000 eiro. Visi ziedojumi ar biedrības starpniecību tiks nogādāti Ukrainā frontes līnijā Zaporižjes apgabalā karavīru un kara hospitāļu vajadzībām.

Dienas otrajā pusē daudzviet uzlīs

Otrdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir skaidras debesis un spīd saule, liecina meteoroloģiskā informācija. Otrdienas pēcpusdienā un vakarā daudzviet Latvijas rietumu un centrālajā daļā, sākot no Dienvidkurzemes, gaidāms lietus, prognozē sinoptiķi.

Asociācija: VM turpina lobēt ārvalstu zāļu ražotājus

Latvijas Zāļu ražotāju asociācija (LZR) nav apmierināta ar Veselības ministrijas (VM) attieksmi, strādājot pie jaunā zāļu cenu veidošanas modeļa, par kuru plašāka informācija tiks sniegta šodien, informē LZR izpilddirektore Raina Dūrēja-Dombrovska.

Gada inflācija maijā Latvijā samazinājusies līdz 0,1%

Patēriņa cenas šogad maijā salīdzinājumā ar aprīli Latvijā pieauga par 0,3%, bet gada laikā - šogad maijā salīdzinājumā ar 2023.gada maiju - palielinājās par 0,1%, kamēr mēnesi iepriekš gada inflācija bija 1,1%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes dati.