Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Ziņas

Līdz dienas vidum aizturēti seši 9.maija atzīmētāji

Ceturtdien līdz plkst.13 Valsts policija sākusi vairākus administratīvo pārkāpuma procesus, vienu kriminālprocesu un aizturējusi sešas personas saistībā ar 9.maija atzīmēšanu, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Ceturtdien Latvijā vietām snigs

Turpinoties aukstam laikam, ceturtdien Latvijā iespējams snigs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Aptiekām jābūt krīzes infrastruktūras sastāvdaļai, uzskata nozares eksperti © DIENA

Alvis Ērglis, SIA Latvijas aptieka valdes priekšsēdētājs Izdevniecības Dienas bizness konferencē Veselība kā drošība: zāļu pieejamība un apgāde, pārstāvot farmācijas mazumtirdzniecības uzņēmumus, akcentēja būtiskus jautājumus, kuriem nekavējoties vajadzīgs risinājums, lai krīzes situācijā aptiekas varētu produktīvi funkcionēt kā kritiskās infrastruktūras sastāvdaļa.

Domnīca: informācijai par dadzdzīvokļu māju tehnisko stāvokli jābūt publiski pieejamai

Padomju laikā celta daudzdzīvokļu nama Ogrē atzīšana par ekspluatācijai bīstamu, par ko vēstīja Ogres novada pašvaldība un vairāki interneta mediji, atklāj būtisku sistēmisku problēmu nekustamo īpašumu tirgū – informācijas par būvju tehnisko stāvokli sarežģīta pieejamība dzīvokļu īpašniekiem un pilnīgu nepieejamība potenciālajiem pircējiem vai īrniekiem, kā arī plašākai sabiedrībai, norāda domnīca Ilgtspējīga namu pārvaldīšana.