Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 5. jūnijs
Margots, Igors, Ingvars

Ziņas

Pirms EP vēlēšanām līderos NA, pieaudzis JV reitings

Nacionālā apvienība (NA) jūnijā saglabājusi līderpozīcijas partiju reitingā pirms Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām, vienlaikus reitings pieaudzis "Jaunajai vienotībai" (JV), bet partija "Saskaņa" reitingos joprojām ieņem trešo vietu.

Nākamgad reorganizēs Nacionālo veselības dienestu

Veselības ministrija (VM) iecerējusi no 2025.gada 1.janvāra reorganizēt Nacionālo veselības dienestu (NVD), nododot e-veselības politikas īstenošanu un ar to saistīto uzdevumu veikšanu SIA Lielstraupes pils, paredz ministrijas saskaņošanai izvirzītais rīkojuma projekts.

CVK priekšsēdētāja: EP vēlēšanu rezultāti būs zināmi līdz ar pēdējā iecirkņa slēgšanu Itālijā

Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanu rezultāti būs zināmi līdz ar pēdējā Eiropā esošā balsošanas iecirkņa slēgšanu, un šoreiz visilgāk strādājošais iecirknis atrodas Itālijā - tas tiks slēgts svētdien plkst.24 pēc Latvijas laika jeb tieši pusnaktī no svētdienas, 9.jūnija, uz pirmdienu, 10.jūniju, informēja Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Kristīne Saulīte, piedaloties preses konferencē par gaidāmajām EP vēlēšanām.

Latvijas iedzīvotāju skaits pērn samazinājies par aptuveni "vienu Kuldīgu"

Latvijā šā gada sākumā dzīvoja 1,872 miljoni iedzīvotāju, kas ir par 0,6% jeb 11 100 mazāk nekā gadu iepriekš, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati. Gada laikā Latvija ir zaudējusi aptuveni tādu iedzīvotāju skaitu, kāds dzīvo Kuldīgā vai Saldū, kur katrā pilsētā ir ap 10 000 iedzīvotāju.