Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Pasākumu organizēšana - aģentūras Smart Stream firmas zīme

Darbs un atpūta iet roku rokā. Pēc intensīva darba cēliena vienmēr ir jāatrod laiks atslodzei. Tas ļauj saglabāt optimālas darba spējas un ilgtermiņā pasargā no izdegšanas. Uzņēmumi, kuriem rūp darbinieku garīgais līdzsvars, labklājība un darba spējas novirza daļu peļņas dažādu pasākumu organizēšanai.

Pasākumu aģentūrā Smart Stream vispieprasītākie ir dažādi korporatīvie pasākumi. Gada siltajos mēnešos, sevišķi vasarā tās ir sporta spēles, sporta svētki un komandas saliedēšanas aktivitātes (“team building”). Ziemā un gada vēsākajos mēnešos, kā arī uzņēmumu jubilejās lielāka piekrišana ir ballēm un ballītēm. Īpaši populāras ir Ziemassvētku un Jaungada balles, kurās uzņēmuma kolektīvs atskatās uz gadā paveikto un pasniedz darbiniekiem apbalvojumus dažādās nominācijās.

Pasākumu organizatori, kas nepievils

Korporatīvo pasākumu organizēšana ir mūsu galvenais fokuss. Jau gadiem ilgi strādājot šajā nozarē, esam veiksmīgi sadarbojušies uzņēmumiem no dažādām nozarēm.

Kas viņiem visiem ir kopīgs? Mirdzošas acis, pozitīvas emocijas, prieks, gandarījums un ilgtermiņa sadarbība. Neatkarīgi no izvēlētās pasākuma organizācijas formas darba kolektīvs, satiekoties un atpūšoties neformālā atmosfērā, kļūst saliedētāks, draudzīgāks un darbi labāk rit no rokas.

Daļu no mūsu organizētajiem pasākumiem varat aplūkot galerijā. Esam sadarbojušies ar Ergo, Viasat, Stokker, Skonto Būve, Latio, Hansab, Db Schenker un daudziem citiem Latvijā labi zināmiem uzņēmumiem. Varam organizēt pasākumus un sagādāt svētku sajūtu uzņēmumam ar dažiem desmitiem vai vairākiem simtiem darbinieku.

Svētku aģentūrai Smart Stream ir uzkrāta pieredze, idejas un resursi, lai nodrošinātu, ka ikviens pasākums izdodas teicami un paliek atmiņā. Pats galvenais, kas nepieciešams no Jums ir vēlme un gatavība mesties piedzīvojumā.

Vienosimies par norises laiku, vietu, formātu, dalībnieku skaitu, budžetu, kā arī apzināsim diētas ierobežojumus un muzikālo gaumi. Visus organizatoriskos darbus paveiksim mēs. Jums atliks izbaudīt pasākumu un gandrīz droši varam apgalvot, ka jau pavisam drīz vēlēsieties organizēt nākamo.

Kā izvēlēties pasākuma formātu un norises laiku?
Norises laiks

Ikvienam uzņēmumam viens no būtiskākajiem nosacījumiem pasākuma organizēšanā ir tā norises laiks. “Viskarstākā” korporatīvo pasākumu norises sezona, protams, ir vasara. Ikviens vēlas maksimāli izbaudīt siltās vasaras dienas un naktis.

Ja vēlaties, lai pasākums notiek kādā konkrētā datumā tieši vasarā, ir svarīgi sākt to plānot un organizēt savlaicīgi. Labākās vietas nereti tiek aizņemtas vairākus mēnešus un reizēm pat gadu uz priekšu. Lielākas izvēles iespējas ir uzņēmumiem, kas gatavi ļauties piedzīvojumam darba dienā, nevis brīvdienās.

Pasākuma formāts   

Sporta spēles

Jau tradicionāli viens no populārākajiem korporatīvo pasākumu norises formātiem brīvā dabā ir sporta spēles un ne bez pamata. Iespējams, pirmais, kas Jums nāk prātā, domājot par sporta spēlēm, ir aktīva sacensība, konkurence un cīņa par medaļām. Tas nav nepareizi, taču aizvien biežāk uzņēmumi izvēlas rīkot sporta spēles nepiespiestā, draudzīgā atmosfērā.

Tematiskās sporta spēles ar izklaidēm, sporta spēļu festivāls ar gardiem ēdieniem, šova elementiem, atrakcijām vai sporta spēles visai ģimenei ar bērniem – formāti ir dažādi un pielāgojami katra uzņēmuma vēlmēm un vajadzībām.

Mūsu organizētajos pasākumos sportiskās aktivitātes noris paralēli meistarklasēm, radošām darbnīcām, ēdiena baudīšanai un dažādām citām aktivitātēm. Dalībnieki var sacensties komandās un individuālās aktivitātēs. Daļa pasākuma noslēgumā saņem balvas, taču uzvarētāji ir visi.

Balles

Balle ir notikums, kurā vīrieši var uzvilkt zolīdākos uzvalkus vai pat smokingus, bet dāmas skaistākās vakarkleitas. Ballēs svin uzņēmuma jubilejas, sasniegumus, Ziemassvētkus vai gada noslēgumu. Organizējot balles, rūpējamies, lai tajās būtu lieliska atmosfēra un brīnišķīgi pavadīts laiks.

Katrai kārtīgai ballei piedien augstas klases mūzika, ēdieni, satriecošas dekorācijas, šovi, vakara vadītāji un dejas līdz rītam. Baļļu organizēšanā mums ir ļoti plaša pieredze. Izvēloties šo pasākuma formātu, varat būt droši, ka pasākums tiks organizēts lieliski.

Team building pasākumi

Komandas saliedēšana ir svarīga ikvienam uzņēmumam. Pasākumu rīkošana un kopīgas aktivitātes neformālā gaisotnē veicina savstarpējo mijiedarbību, taču team building aktivitātes ir paredzētas tieši komandas saliedēšanai.

Šajā kategorijā ietilpst dažādas aktivitātes – iesildošās, sportiskās, mākslinieciskās, piedzīvojumi, izaicinājumi, lomu spēles. Pasākuma formāts izstrādāts tā, lai komandas dalībnieki uzdevumu veikšanā būtu spiesti sadarboties.

Neatkarīgi no individuālām īpašībām un priekšrocībām, mērķu sasniegšanā ir vajadzīga visu dalībnieku koordinācija un atbalsts. Piedaloties komandas saliedēšanas aktivitātēs, kolektīvs kļūst draudzīgāks, ikdienā spēj labāk sadarboties, kā arī jūt lielāku lojalitāti uzņēmumam.

Plašāk par komandas saliedēšanas pasākumiem varat uzzināt šeit.

Ar ko sākas pasākuma organizēšana? 

Jūs esat uzņēmuma vadītājs, personāla daļas speciālists vai vienkārši darbinieks, kas apzinās, ka kolektīva saliedēšanā ir jāiegulda līdzekļi? Ienāciet pasākumu aģentūras Smart Stream mājaslapā - https://smartstream.lv/ un aizpildiet pieteikumu.

Izrunāsim visus neskaidros jautājumus, vienosimies par pasākuma norises laiku, formātu, vietu un pārējām detaļām. Pēc mūsu sarunas atliks parakstīt līgumu un paziņot darbiniekiem par plānotā pasākuma datumiem. Jūs būsiet spēruši lielu soli tuvāk gada vienam no svarīgākajiem notikumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti