Laika ziņas
Šodien
Pērkona negaiss
Rīgā +15 °C
Pērkona negaiss
Trešdiena, 12. jūnijs
Nora, Lenora, Ija

Latvija skrien un vingro

Aizraujoši, noderīgi, interesanti. Tā īsumā varētu raksturot pirmo akcijas Esi aktīva, Latvija! pasākumu, kas nedēļas nogalē vairāk nekā 40 sporta klubu visā Latvijā ļāva apmeklēt par brīvu. Rīgas centrs līdzīgi kā ikgadējā Muzeju naktī sestdien bija pārvērties par pulcēšanās vietu ar vairākiem kontrolpunktiem — sporta klubiem.

Lielie pārpildīti


Berga bazārā klubs City Fitness bija tik pilns, ka vingrot tur nemaz nebija jēgas. Tomēr izmantoju iespēju iegādāties abonementu par izdevīgu cenu (Ls 20) un bez ierobežojuma vienu mēnesi apmeklēt visus ķēdes klubus (ieskaitot baseinu Radisson SAS un skvošu Bowlero centrā, turklāt līdzi pilnīgi par velti var ņemt vēl vienu cilvēku. Pilns bija arī sporta klubs Centrs. Lai gan vingrošanai vietu vēl varēja atrast, bija bezcerīgi sagaidīt savu kārtu uz masāžu, kas arī tika piedāvāta par velti.

Tikai seši vingrotāji

Ignorējot savus iecienītos lielos sporta klubus, nonācu pie vecmeistariem jeb sporta klubā A-step Lāčplēša ielā, kas kādreiz ar nosaukumu A+S bija viens no pirmajiem sporta klubiem Latvijā, taču tagad agrāko spozmi un popularitāti ir zaudējis.

Klubs bija sastādījis speciālu nodarbību programmu, sākot ar speciālajiem trenažieriem Pace, turpinot ar spēka nodarbību Capoeira un beidzot ar Strip Dance aktīvās treneres Martas Kešas vadībā. Arī mēneša abonementu varēja iegādāties ar 30% atlaidi, tomēr cilvēku nebija daudz. Zālē vingrotāji bijām vien seši, taču nosvīst tieši tāpēc dabūjām pamatīgi. Interesnati, ka akcijā piedalījās arī skaistumkopšanas salons Studio 3 Baznīcas ielā ar savu Power Plate trenažieri personīgā trenera vadībā. To izmēģināja akcijas apmeklētājs Ģirts Kubliņš, kam nācās atzīt, ka nogurums muskuļos bijis pamatīgs, jo viņš gaidījis, ka uz vibrējošā trenažiera tāda tirināšanas vien būs, taču nācies kārtīgi pastrādāt. Viņš gribējis akcijas laikā izmēģināt ko tādu, ko ikdienā nedarītu, un atzīst, ka noteikti ir bijis tā vērts. Jācer, ka akcijas rīkotāji nezudēs savu ideju šo pasākumu viedot kā ikgadēju tradīciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 12.06.2024.

Vientuļnieka dzīves lielākais mīnuss – nav, kam izslēgt gaismu, kad tu jau esi ērti ieritinājies gultā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko