Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Nedēļas horoskops: 15. - 21. marts

Nedēļas horoskopu 15. - 21. martam piedāvā izdevums SestDiena.


AUNS. Darbi būs jādara gandrīz skriešus, svarīgi nepieļaut kļūdas. Bieži emociju uzbangojumi, taču esiet iecietīgi darbā. Kolēģi uz pavasari arī ir noguruši un viegli aizkaitināmi, bieži mainīs savu viedokli, un tas var radīt klapatas un nesaskaņas. Sajūtu dzirksteles lidos uz visām pusēm. Uzticieties, bet vislabāk paļauties tikai uz sevi. Uzturiet savā apkārtnē humora pilnas attiecības. Izbaudiet savu šarmu un spējas – lai dāmām tiek komplimenti, kungiem uzmundrinājumi. Iespējami pārpratumi, tomēr apkārtējā atmosfēra kļūs gaišāka. Mājās lolojiet savējos ar mīlestību. Sirsnīgi ļaujieties vakarēšanai.

VĒRSIS. Sirdī mierīgs noskaņojums. Pietiks laika gan darba pienākumiem, gan atpūtai. Veiksmīgs periods radošo profesiju pārstāvjiem. Ilgosities pēc pārmaiņām. Emocionāli reaģēsit uz kolēģu viedokli. Noskaidrojiet savu vietu topošajā projektā. Ja zināt, ko patiešām vēlaties, runājiet pārliecinoši, rīkojieties aktīvi – uz paplātes klāt nekas netiks pienests. Ilgstošās attiecībās var sākties pamatīga rīvēšanās. Celsit gaismā vecus aizvainojumus. Bez pamata var uzplaiksnīt greizsirdība, intīmajā dzīvē iestāties vēsums. Notiekošais būs pārejošs, bet vēl ilgāku laiku staigāsit kā pa trauslu ledu.

DVĪŅI. Radot sevī mieru un līdzsvaru, spēsit pretoties negatīviem ārējiem apstākļiem. Var nākties labot jau saplānoto. Īstais laiks pašanalīzei un savu vēlmju noskaidrošanai – var izrādīties, ka pārdzīvotās skumjas nemaz nebija tik svarīgas. Necilājiet negatīvas domas, cīnieties ar pēkšņi uzbrukušo apātiju – tā gandē veselību. Veltiet uzmanību aktīvam dienas ritmam, ļaujieties kustību priekam. Uz darbu un mājup vismaz kādu ceļa gabalu mērojiet kājām. Ja ne visu laiku, tad vismaz kādu dienu nedēļā ieturiet personīgo gavēni. Ar mīļotā cilvēka atbalstu varēsit gluži vai kalnus gāzt.

VĒZIS. Veiksies iesāktie darbi. Ja citu cilvēku spriedumi izklausās pārāk augstprātīgi, neiesaistieties diskusijā, palieciet pie savām domām. Pietrūks pacietības auklēties ar plānā galdiņa urbējiem un uzklausīt viņu taisnošanos. Naudas attiecībās nekādā gadījumā nepaļaujieties uz vārdisku norunu. Jo vairāk laika pavadīsit kopā ar tuviniekiem, jo lielāks miers būs sirdī. Kad sāksies runas par pienākumu pildīšanu, atvases kļūs izvairīgas un steidzīgas. Ja mīļoto starpā ieilgst atsvešināšanās, meklējiet tam cēloni vai šķirieties. Atcerieties, ka ar varu neviens nekļūst mīlēts, taču arī nepārsteidzieties ar lēmumu.

LAUVA. Sīkas norādes vai brīdinājumi ikdienā palīdzēs izvairīties no kļūdām. Esiet gatavi pēkšņiem izaicinājumiem – jums viss būs pa spēkam! Kāds piedāvājums sākotnēji var šķist mazsvarīgs, taču padomājot saskatīsit tajā perspektīvas. Biznesā nomāks dokumentu pārmērīgais slogs. Ja varat, lūdziet palīdzību zinošam cilvēkam. Lauzīsit galvu par iespējamo pārcelšanos uz dzīvi laukos. Pirms lēmuma pieņemšanas rūpīgi izsveriet visus par un pret. Iespējams, kāds no ģimenes dosies peļņā uz ārzemēm. Pašlaik lieki netērējieties – drīzumā var būt nepieciešama lielāka brīvās naudas summa.

JAUNAVA. Pavasara vēsmas liks straujāk pukstēt sirdij, tomēr vēlams kardināli neko nemainīt ne ārējos apstākļos, ne apģērbā, ne dzīvesveidā. Neatkarīgi no jūsu pūlēm viss ritēs savu gaitu. Svarīgi saglabāt iekšēju mieru un saticību ar apkārtējiem. Jūsu darbības tiks pamanītas un skrupulozi novērtētas, tāpēc svarīga apdomība un rīcības noteiktība. Izvairieties mazpazīstamajiem atklāt savas privātās dzīves nianses, jo klausītāju pulkā var būt kāds, kam tuvi jūsu draugu draugi, un ziņas jau krietni sagrozītā veidā var aiziet kā pa ķēdīti. Netaisnojieties, tas tikai pasliktinās situāciju.

SVARI. Cītīgi tveriet saules staru spēku. Izvētījiet pienākumus, lemiet, no kā vērts atteikties, kam veltāma lielāka uzmanība, – tā saglabāsit spēkus un laiku. Uzlabosies darbu kvalitāte. Saules gaismā skaidrāk būs redzami putekļi un gruži. Strādāt būs priecīgāk, ja ievedīsit kārtību gan darbā, gan mājās. Brīvdienas veltiet atpūtai. Atslābinieties, izdarot kaut ko patīkamu paši sev. Labi jutīsities pazīstamu cilvēku vidū. Atturieties no nīkšanas sociālajos tīklos un negatīvu ziņu klausīšanās. Izraujieties no četrām sienām, dodieties dabā. Svarīgas aktīvākas kustības un garīgā mobilizācija.

SKORPIONS. Dzīvojiet saskaņā ar cilvēkiem. Baudīsit veiksmes garšu, spēsit izvērsties darbā. Pārpilni ar kūsājošu enerģiju, labprāt ķersieties pie jauniem projektiem. Veidojiet uzticamu cilvēku komandu. Nedaudz kavēs finanšu trūkums. Ja izdosies pārliecināt, tālu nemeklējot, atradīsit devīgu sponsoru. Ģimenē mierīgs laiks. Varat saņemt patīkamu ziņu no atvases tālumā. Jauna cilvēka ienākšana ģimenē paplašinās tuvinieku loku. Neatliekot sāciet plānot šajā gadā paredzēto mīļa cilvēka apaļās jubilejas vai izlaiduma balles norisi, vietu un laiku. Piemērota dāvana var būt ceļojuma iespēja.

STRĒLNIEKS. Labos vārdus aplieciniet ar darbiem. Uzmundriniet kolēģus pirms jauna projekta sākuma. Uzņēmējdarbībā iespējami mainīgi apstākļi. Esiet gatavi jebkuram pagriezienam. Vienmēr ievērojiet likumus un noteikumus – to nezināšana var pastiprināt nopelnīto sodu. Ievērojiet gan ētikas, gan morāles normas. Var nākties sastapties ar emocionāliem pāridarījumiem. Grūti pārvarama nestabilitāte mīsies ar optimisma pilniem brīžiem. Nemieru kliedēs līdzcilvēku atbalsts. Biežāk radiet svētku sajūtu mājās. Uzmundrinās mīļo atbalsts. Atvase var skaidri pavēstīt turpmākā ceļa izvēli.

MEŽĀZIS. Pienākumus dariet bez steigas. Ieviesiet kārtību dokumentos, kārtojiet sīkos darbus. Pie lieliem projektiem šajā periodā labāk neķerties. Mazāk trāpieties ceļā priekšniecībai – līdzcilvēki būs nesavaldīgi, un arī jūs būsit kašķīgi. Biežāk nekā citkārt var veidoties īssavienojumi. Tie gan neatstās paliekošu iespaidu uz turpmākajām darba attiecībām. Mājās būs daudz nepaveiktu darbu, saulainā laikā putekļi kritīs tieši acīs, taču nesatraucieties – nekārtība ir viegli likvidējama, vajag tikai saņemties. Dodiet sev atelpu. Varat mēģināt ierastos darbus darīt citādi, jo visam savs laiks.

ŪDENSVĪRS. Raibs periods. Uztveriet cilvēku neiecietību ar smaidu, sakiet labus vārdus – tie atmiekšķēs pat viscietākās sirdis. Ikdienas gaitas būs kā šķēršļu josla. Nāksies domāt, kā saskaņot darba gaitas ar atvašu nodarbību plāniem. Mājās var būt kas nopietni remontējams. Saņemsiet atrunas un neizpildāmus noteikumus. Kaitinās kritika no tuvinieku puses – tā nomāks un radīs mūžam pienākumos iejūgta cilvēka sajūtu. Saņemieties un sevis iepriecināšanai izdariet kādu labu darbu. Atļaujieties būt vieglprātīgi, izvēdiniet galvu draugu lokā vai piedalieties lūgtā pasākumā – tad sirdī iestāsies miers.

ZIVIS. Norims lielās vētras, vienīgi sirdī paliks rūgtas mieles. Jābūt stipriem un izturīgiem, jo darbā sāksies sāncensību skrējiens par augstāku novērtējumu. Centīsities sasniegt gandrīz neiespējamo. Kāds šķērslis būs grūti pārvarams, taču pieņemiet notiekošo bez lieliem uztraukumiem. Ja nespējat mainīt situāciju, tad vismaz saglabājiet mieru. Pārvariet vēlēšanos atšķirties no visiem citiem, jo tas var sabojāt draudzīgi koleģiālas attiecības. Tuvinieki sapratīs un priecāsies par jūsu garastāvokļa maiņu. Biežāk uzturieties ģimenes lokā. Ar atvasēm rīkojieties tā, lai vilks paēdis un kaza sprigana un dzīva.
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko