Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Daugavgrīvā pēc kravas automašīnas ietriekšanās kokā un elektrības stabā gājis bojā tās vadītājs

Ceturtdien Rīgā, Daugavgrīvā, kravas automašīnai ietriecoties kokā un elektrības stabā, gājis bojā tās vadītājs, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Ap plkst.12.30 Rīgā, Flotes ielā, kravas automašīnas vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca šķērslim - kokam un elektrības stabam. Automašīnas vadītājs negadījumā gāja bojā. Valsts policija izmeklē negadījuma apstākļus.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 104 ceļu satiksmes negadījumi, piecos no tiem cietuši cilvēki, bet vienā - jau minētajā avārijā - ir bojāgājušais. Divi no cietušajiem ir velosipēdisti, bet viens - elektroskrejriteņa vadītājs.

Rīgas reģionā ceturtdien reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums, Latgalē - 11, Kurzemē - desmit, Zemgalē - septiņi, bet Vidzemē - pieci, liecina policijas apkopotā statistika.

Ceļu satiksmes jomā Valsts policija noformējusi 514 administratīvā pārkāpuma protokolus, no tiem 199 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk ātruma pārkāpēju šoreiz pieķerts Vidzemē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas