Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 13. jūnijs
Uva, Ainārs, Zigfrīds

Eiropas Parlamentā diskutēs par Latvijas gatavību ieviest eiro

Otrdien, 25. februārī, Briselē Eiropas Parlamenta Ekonomikas un monetāro lietu komitejā notiks viedokļu apmaiņa ar Latvijas Republikas finanšu ministru Andri Vilku un Latvijas Bankas prezidentu Ilmāru Rimšēviču par Latvijas gatavību pievienoties eirozonai.

EP deputāts K.Kariņš, kurš strādā Ekonomikas un monetāro lietu komitejā, uzsver, ka Eiropas Parlamentam ir būtiska loma dalībvalstu ceļā uz vienotās valūtas ieviešanu – tam ir jādod piekrišana, nobalsojot plenārsēdē, par atbildīgās komitejas sagatavoto ziņojumu. Latvijas finanšu ministra un Latvijas Bankas prezidenta tikšanās ar atbildīgo Ekonomikas un monetāro lietu komiteju ir būtisks pirmais solis tālākajā komunikācijā ar Eiropas Parlamentu par Latvijas gatavību pievienoties eirozonai.

Gan Latvijas finanšu ministrs, gan centrālās bankas prezidents uzrunās Ekonomikas un monetāro lietu komitejas deputātus, lai informētu par Latvijas ceļu uz eiro ieviešanu, kā arī tikšanās laikā deputātiem būs iespēja uzdot jautājumus Latvijas pārstāvjiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas