Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Ķīlis apsver iespēju iestāties Reformu partijā

Patlaban bezpartejiskais izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis apsver iespēju iestāties Reformu partijā, sarunā Latvijas Televīzijai atzina pats ministrs.

Ķīlis skaidroja, ka viņam līdz šim bijuši savi uzskati par politikas veidošanu – svarīgāka ir cilvēka pašorganizācija, un partija nav svarīgākais instruments.

"Tomēr es šo situāciju pārdomāju, un arvien vairāk sliecos uz šo izvēli," sacīja Ķīlis. "Raugoties, kā lietas attīstās, tas kļūst arvien reālistiskāks un reālistiskāks."

Valda Dombrovska (V) vadītajā valdībā pagājušā gada rudenī sāka strādāt vairāki bezpartejiski ministri, tostarp ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, kurš 30.janvārī tika uzņemts Zatlera reformu partijā un šodien kļuva arī par tās valdes locekli, ieņemot "aizbēdzēja" Klāva Olšteina vietu.

Ar Zatlera reformu partiju tiek saistīts arī ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts, tomēr viņš, līdzīgi kā Ķīlis, noraidījis runas par iespējamo iestāšanos partijas biedru rindās.

Bez partejiskās piederības Dombrovska valdībā ir arī satiksmes ministrs Aivis Ronis un zemkopības ministre Laimdota Straujuma.

Kā ziņots, sestdien Koknesē notiekošajā Zatlera reformu partijas kopsapulcē mainīts partijas nosaukums un tā kļuvusi par Reformu partiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas