Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 10. jūnijs
Malva, Anatols, Anatolijs

Olšteina topošā organizācija būšot atšķirīga no Vienotības

Saeimas deputāta Klāva Olšteina topošā organizācija būs atšķirīga no partijas "Vienotība", to Olšteins uzsvēris trešdien publicētajā intervijā Latvijas Avīzei.

Olšteins savulaik bija Vienotības biedrs, tad dibināja Zatlera Reformu partiju, kuru pameta īsi pēc 11.Saeimas vēlēšanām kopā ar vēl pieciem no šī politiskā spēka ievēlētājiem parlamentā.

"Mēs neesam un nebūsim tāda organizācija kā, piemēram, Vienotība, kurā pārstāvēti visdažādākie politiskie spektri. Mūsu uzstādījums ir atrasties konkrētā nišā un panākt šo cilvēku uzticību, nenoniecinot arī pārējos vēlētājus. Apzināmies, ka mūsu liberālie uzskati, kurus nākamā gada sākumā precizēsim organizācijas pamatnostādnēs, daudzus iespējamos atbalstītājus atgrūdīs, bet mēs par savu pienākumu uztveram nepieciešamību dot vīziju nākotnei, neslēpjoties aiz nepatīkamās realitātes," norāda Olšteins.

Šobrīd sešinieks strādājot pie ideoloģijas organizācijas dibināšanai. Viņu darbība būšot vērsta uz to, lai politiskajā spektrā nostabilizētos labajā flangā. Olšteins stāsta, ka uzrunāti vairāki pazīstami cilvēki, bet viņu vārdus pagaidām viņš nedrīkst nosaukt. "Bet noteikti mēs vairs neesam tikai seši. Ir daudz cilvēku, kas izteikuši vēlmi mums pievienoties," stāsta deputāts.

Viņu prioritāte būšot uzņēmējdarbības vides attīstība un jaunu darba vietu radīšana, bet uz sociālo budžetu, pēc Olšteina vārdiem, jāskatās drosmīgāk.

"Mums jārunā par nākotnes nodokļu sloga pārskatīšanu un ar to saistīto sociālo budžetu un tā ilgtspēju. Nepārprotiet – mēs negribam samazināt pensijas, bet uz sociālā budžeta jautājumiem kopumā jāspēj paskatīties daudz drosmīgāk, nekā to dara pašreizējās lielās varas partijas," viņš uzsver.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas