Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Siliņa varētu nolikt mandātu; par atgriešanos ZRP saka, ka "tas nebūtu nopietni"

No Zatlera Reformu partijas (ZRP) frakcijas atšķēlusies deputāte Elīna Siliņa pieļauj iespēju nolikt Saeimas deputātes mandātu gadījumā, ja tas būtu izšķirošs pavērsiens valdības izveidē. 

"Mēs ļoti labi apzināmies šo te politisko situāciju, un, ja tiešām tas tā izvērtīsies, ka tas ir vienīgais risinājums, es apsvēršu šādu variantu," trešdienas rītā intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā Labrīt, Latvija sacīja E.Siliņa. Jautāta, vai šādu soli būtu gatavi spert arī pārējie pieci no ZRP aizgājušie deputāti, E.Siliņa nevarēja pateikt: "Par pārējiem man ir grūti atbildēt."

Viņa atzina, ka sarunas par iespējamo atgriešanos ZRP rindās "noteikti ir bijušas", tomēr uzsvēra: "Domāju, ka tas nav nopietni, ja atgriežamies Zatlera Reformu partijā. Mēs esam pieņēmuši šo lēmumu un mums ir jāatbild par sekām. Un sekas ir smagas tam, kā veidojas koalīcijas sarunas."

"Mēs vēlreiz vēlamies atgādināt [Valsts prezidentam Andrim] Bērziņa, ka atbalstām pašreizējo koalīcijas variantu. Mēs esam ievēlēti katrs atsevišķi kā deputāti un mēs atbildam katra vēlētāja priekšā. Mēs esam tikpat pilntiesīgi deputāti kā pārējie," uzsvēra E.Siliņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas