Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

ZRP iekārtosies ZZS līdz šim apdzīvotajās telpās; ZZS būs jāsaspiežas

Zatlera Reformu partijas (ZRP) frakcija 11.Saeimas sasaukuma laikā strādās telpās, kurās līdz šim atradās Zaļo un zemnieku savienība (ZZS). Savukārt ZZS frakcijai būs jāsaspiežas.

Saeimas Preses dienestā aģentūrai BNS pastāstīja, ka ZRP frakcija atradīsies galvenajā frakciju mājā, Jēkaba ielā 16, trešajā stāvā. Frakcijai atvēlēta daļa no līdzšinējām ZZS telpām, kurās bija darba kabineti ZZS frakcijas deputātiem.

ZZS frakcija arī turpmāk paliks trešajā stāvā, taču tā apdzīvos mazāku platību.

Savukārt līdzšinējās apvienības Par labu Latviju telpas otrajā stāvā nākotnē varētu izmantot Saskaņas centra deputātu vajadzībām, ja būs nepieciešams.

Pārējās frakcijas, kas iekļuvušas arī 11.Saeimā, nav domāts pārvietot.

Jau vēstīts, ka Zatlera Reformu partija ZZS uzskata par oligarhu kontrolētu partiju un ar ZZS eksprezidenta Valda Zatlera dibinātais politiskais spēks ir atteicies risināt sarunas pēc 11.Saeimas vēlēšanām un paziņojis, ka valdībā ar ZZS neredz iespēju sadarboties.

Pēc 11.Saeimas vēlēšanām Saskaņas centrs ieguva 31 mandātu, ZRP, kas Saeimas vēlēšanās startēja pirmo reizi, – 22 , Vienotība – 20, Nacionālā apvienība Visu Latvijai–Tēvzemei un Brīvībai/LNNK – 14, bet ZZS – 13 deputātu vietas.

10.Saeimā vēlēšanu uzvarētāja Vienotība ieguva 33 deputātu mandātus, SC – 29 deputātu vietas, ZZS – 22, Nacionālā apvienība ‒ astoņus mandātus un Par labu Latviju ‒ arī astoņas deputātu vietas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas