Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

ZRP paļaujas uz valdības ilgtspēju

Zatlera Reformu partija (ZRP) cer uz valdības ilgtspēju un paļaujas ka Valda Dombrovska (Vienotība) valdība nostrādās visus trīs gadus līdz nākamajām vēlēšanām.

ZRP pārstāvja, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Edmunda Sprūdža teiktais liecina, ka publiskajā telpā nonākušais audioieraksts, kurā ZRP dibinātājs Valdis Zatlers prognozē valdības krišanu nākamā gada martā, ir izrauts no konteksta un nav saistāms ar šībrīža situāciju.

"Ieraksts nav saistāms ar šībrīža situāciju. Ieraksts ir izrauts no konteksta. Šobrīd neviens nerēķina, ka valdība varētu krist martā vai kādā citā laikā. Šobrīd Zatlera Reformu partijas paļaujas un cer uz to, ka tā nostrādās visus trīs gadus, lai paspētu parādīt tās reformas, kuras ir jāveic," atbildēja Sprūdžs.

"Šajā no konteksta izrautajā citātā bija runa par kādu potenciālu valdību," skaidroja Sprūdžs.

Savukārt, komentējot ZRP reitingu, kas noslīdējis zem 5%, Sprūdžs pauda: "Nezinu, kāda nozīme šobrīd ir partijas reitingam. Ja mēs paskatāmies Saeimas reitingu, arī tas ir ārkārtīgi zems. Es teiktu tā, ir jāļauj cilvēkiem pastrādāt un jāskatās, vai viņi spēs to uzlabot."

Jau vēstīts, ka partijas iekšējās sapulces laikā veiktajā audioierakstā, kas nonācis publiskajā vidē, Zatlers izteicies, ka kopā ar Nacionālo apvienību veidotā valdība varētu krist nākamā gada martā, savukārt jau maijā valdība tiktu veidota ar patlaban opozīcijā esošo Saskaņas centru  (SC).

Jau ziņots, ka pēc salīdzinoši ilgām sarunām pēc 11.Saeimas ārkārtas vēlēšanām, par koalīciju vienojās ZRP, Vienotība, Nacionālā apvienība, kā arī no ZRP atšķēlušies seši deputāti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas