Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 14. jūnijs
Saiva, Santis, Sentis, Tija, Saivis

Ceturtdien ceļu satiksmes negadījumos 31 cietušais un viens bojā gājušais

Ceturtdien Latvijā ceļu satiksmes negadījumos dažādas traumas guvis 31 cilvēks, bet viens gājis bojā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 149 ceļu satiksmes negadījumi, 24 no kuriem bijuši arī cietušie. Daļa no cietušajiem bija mazāk aizsargātie satiksmes dalībnieki - viens gājējs, pieci velosipēdisti un četri skrejriteņa vadītāji. Vairums  jeb 22 negadījumi, kuros bijuši arī cietušie, notikuši Rīgā.

Tikmēr letāls ceļu satiksmes negadījums noticis vakar Rīgas reģionā pusdienlaikā. Policijā skaidro, ka bija saņēmusi izsaukumu uz avāriju, kur apgāzās transportlīdzeklis un bojā gāja tā vadītājs. LETA vakar ziņoja, ka ceturtdien ceļu satiksmes negadījumā militāro mācību laikā, gūstot ar dzīvību nesavienojamas traumas, miris Nacionālo bruņoto spēku karavīrs.

Par dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem vakar noformēti 446 administratīvā pārkāpuma protokoli, kur katrs trešais saistīts ar pārāk ātru braukšanu.

Astoņos gadījumos šoferi sodīti par braukšanu alkohola ietekmē. Pieci no ceturtdien saķertajiem šoferiem bijuši tik lielā reibumā, ka tikuši ne vien pie kriminālatbildības, bet arī pienākuma atmaksāt transportlīdzekļa vērtību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas