Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Ceturtdien daudzviet Latvijā uzlīs

Agrā ceturtdienas rītā vietām Latvijā - galvenokārt Vidzemes dienvidrietumos un Zemgalē - ir migla ar redzamību 200-700 metri, liecina meteoroloģiskā informācija. Ceturtdien daudzviet Latvijā gaidāms neliels īslaicīgs lietus, lokāli - lietusgāzes ar krusu, prognozē sinoptiķi.

Debesis virs Latvijas mākoņainas, šur tur skaidrojas. Atsevišķās vietās ir nokrišņi, galvenokārt lietus. Saglabājas lēns vējš un bezvējš.

Gaisa temperatūra valsts novērojumu stacijās plkst.5 bija no -0,9 grādiem Daugavpilī līdz +5,0 grādiem Daugavgrīvā un Ventspilī.

Rīgā miglains rīts, vēja praktiski nav, gaisa temperatūra vidēji +3 grādi.

Debesis lielākoties klās mākoņi. Pūtīs lēns līdz mērens ziemeļu, ziemeļaustrumu vējš. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +5..+10 grādiem.

Rīgā caur mākoņiem izsprauksies saules stari, daļu pilsētas var skart lietus. Lēnu vēju nomainīs mērens ziemeļu vējš. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +8 grādiem.

Laikapstākļus nosaka zema spiediena apgabals. Atmosfēras spiediens 1007-1009 hektopaskāli jūras līmenī.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +5 grādiem Daugavgrīvā līdz +11,4 grādiem Daugavpilī.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 17.aprīlī bija +32..+33 grādi Kiprā un Krievijas dienvidos. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz ceturtdienu -18..-20 grādi Zviedrijas un Krievijas ziemeļos, kā arī Alpu kalnos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas