Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Gadumijā cilvēki nav smagi satraumējušies ar pirotehniku

Šogad pa ilgiem laikiem Jaungada naktī cilvēki nav guvuši smagas traumas, neuzmanīgi rīkojoties ar pirotehniku, tomēr viens svinētājs ļoti nopietni apdedzis, uzliesmojot Ziemassvētku eglītei, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).

Vecgada vakarā plkst.21.41 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma izsaukumu uz Dārza ielu Dobelē, kur divstāvu dzīvojamās mājas pirmajā stāvā bija aizdegusies Ziemassvētku eglīte, bet no tās - starpstāvu pārsegums. Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās no ēkas evakuējās trīs cilvēki, no kuriem viens bija cietis un tika nodots mediķiem.

NMPD, neprecizējot konkrēto gadījumu, informēja, ka, aizdegoties Ziemassvētku eglītei, viens cilvēks guvis ļoti nopietnus apdegumus.

Pavisam Jaungada naktī NMPD mediķiem bijis ap 200 izsaukumu, kas ir daudz, tomēr gūtās traumas nav smagas. Gadumijā nav notikušas arī autoavārijas ar smagām sekām.

Pārsvarā traumas gūtas krītot vai svinētāju savstarpējos konfliktos alkohola reibumā. Kopumā Jaungadā iedzīvotāji alkoholu lietojuši neprātīgi daudz, liecina NMPD novērojumi, izbraucot uz notikumu vietām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas