Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Ķemeru sanatorijas izsole atzīta par nenotikušu; pretendents zaudē iemaksāto pusmiljonu

Maksātnespējīgās SIA Ominasis Latvia administrators Ainars Kreics atzinis par nenotikušu 3.oktobrī notikušo Ķemeru sanatorijas mantas kopuma izsoli, portālu Diena.lv informēja Latvijas Sertificēto maksātnespējas procesa administratoru asociācija.Uz Ķemeru sanatoriju bija viens pretendents, kas bija apliecinājis gatavību iegādāties sanatorijas mantas kopumu par trīs miljoniem eiro.

Tomēr pretendents mēneša laikā pēc izsoles nebija samaksājis prasīto summu, kā to paredz likums. Līdz ar to izsole nav notikusi un pretendents ir zaudējis līdz izsolei iemaksāto drošības naudu 503 771 eiro.Par tālāko rīcību ar Ķemeru sanatorijas mantas kopumu administrators plāno tuvākajā laikā vienoties ar Ominasis Latvia nodrošinātajiem kreditoriem.Pēc kārtas trešajā izsolē lietu kopības sastāvā tika izsolīti uzņēmumam "Ominasis Latvia" piederošie pieci nekustamie īpašumi Jūrmalā un kustamā manta, kas sastāv no gandrīz 15 000 pozīciju, kā arī grāmatām. Nekustamā īpašuma un kustamās mantas izsoles sākumcena bija noteikta 2,9 miljoni eiro.

Jau vēstīts, ka Ķemeru sanatorijas pircējs varētu būt šī gada 16.septembrī reģistrētā SIA Park Hotel Ķemeri ar 3000 eiro pamatkapitālu, kuras vienīgais īpašnieks ir Krievijas pilsonis Aleksandrs Gusakovs, iepriekš, atsaucoties uz neoficiālu, bet drošu informāciju, vēstīja Diena.

Izsoles dalībnieks bija plānojis trīs gadu laikā Ķemeru sanatorijas ēkā ierīkot kūrortu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas