Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

SIA Nordes būve valdē darbu uzsāk Juris Frīdmanis

Būvniecības uzņēmuma SIA Nordes būve valdē darbu uzsāk Juris Frīdmanis. J.Frīdmanis ir pieredzējis vadītājs, kurš kā privātā partnera AS Kekava ABT pārstāvis ir atbildīgs par Baltijas valstīs pirmā vērienīgā publiskās un privātās partnerības projekta ceļu nozarē – Ķekavas apvedceļa realizācju. J.Frīdmanis iepriekš bijis ceļu būves firmas SIA Binders finanšu un attīstības direktors, kā arī AS Diena finanšu direktors.

“Esmu gandarīts par iespēju ienākt “Nordes būve” komandā brīdī, kad uzņēmums kāpina savu kapacitāti un uzsāk jaunu attīstības posmu. Drīzumā tiks noslēgti valsts mērogā nozīmīgi līgumi – atklātā konkursa “Dzelzceļa elektrificētā tīkla modernizācija un attīstība: būvniecība” rezultātā iegūtas tiesības veikt dzelzceļa elektrificētā tīkla modernizāciju, kā arī VAS “Valsts nekustamie īpašumi” rīkotajā iepirkuma procedūrā par žoga izbūvi uz Krievijas – Latvijas robežas iegūtas tiesības veikt darbus vairākos robežas posmos. Šo projektu kvalitatīva un savlaicīga realizācija būs starp manām prioritātēm,” uzsver Frīdmanis.

Uzņēmums “Nordes būve” jau ir ieguvis pieredzi un pasūtītāju uzticību, realizējot vērienīgus būvniecības projektus gan kā ģenerāluzņēmējs, gan piegādātāju apvienību sastāvā. To vidū īpaši izceļama Eiropas nozīmes dzelzceļa infrastruktūras Rail Baltica saistītās pilsētas centra infrastruktūras būvprojektu izstrāde un būvniecība, Uzvaras parka teritorijas labiekārtošana Rīgā, Uzvaras bulvārī 15 un Rīgas cirka vēsturiskās ēkas pārbūve. Patlaban uzņēmums veic darbus vairākos objektos, tai skaitā biroju ēkas Pils ielā 8/10 Rīgā pārbūvi un pielāgošanu Igaunijas vēstniecības vajadzībām.

SIA "Nordes būve" ir būvniecības uzņēmums, kas uzņemas ģenerāluzņēmēja lomu sarežģītu būvprojektu realizācijai. "Nordes būve" spēj realizēt pilnu būvdarbu ciklu, sākot ar koncepcijas izstrādi un projektēšanu, līdz būvniecības realizācijai un nodošanai ekspluatācijā. 

SIA "Nordes būve" dibināta 2016.gadā, tās vienīgais akcionārs ir Vācijas investīciju pārvaldīšanas uzņēmums BIH - Baltische Industrieholding GmbH, kura īpašnieks ir Vācijas pilsonis Konstantīns Panovko.

“Mana ģimene ir cieši saistīta gan ar būvniecības nozari, gan ar Latviju, tāpēc izvēle investēt  šeit ir gan racionāla, gan sentimentāla. Līdz šim investīcijas skāra nekustāmo īpašumu objektus, bet tagad pievēršamies arī būvniecības uzņēmumam un tehnoloģijām. “Nordes būve” ambīcija ir kļūt par Latvijas būvniecības nozares līderi, vadošo uzņēmumu, kas ievieš inovācijas un ilgtspējīgas būvniecības principus,” norāda K.Panovko.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas