Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Stradiņa slimnīcas valdes priekšsēdētāja amatā uz laiku iecels Dzemdību nama vadītāju Kreicbergu

Paula Stradiņa klīniskās universitātes valdes priekšsēdētāja amatā uz laiku Veselības ministrija (VM) plāno iecelt Rīgas pašvaldības SIA Rīgas Dzemdību nams vadītāju Ilzi Kreicbergu, aģentūrai LETA pastāstīja VM pārstāvis Oskars Šneiders.

Kreicberga valdes priekšsēdētāja amatam uzrunāta, ņemot vērā viņas profesionālo pieredzi ārstniecības iestāžu vadībā, tai skaitā arī viņas pieredzi attīstības projektu īstenošanā.

Kreicberga pagaidām amatā tiks iecelta bez konkursa, ņemot vērā, ka iepriekšējais konkurss uz valdes locekļa vietu, kurš atbildētu par ārstniecību, decembrī beidzās bez rezultāta. Kā norādīja Šneiders, viņa amatā tiks iecelta uz laiku, līdz valdes loceklis tiks atrasts oficiālā konkursā. To atļauj Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likums. VM pārstāvis piebilda, ka konkursā varēs piedalīties arī Kreicberga. Iepriekšējā konkursā Kreicberga gan neesot piedalījusies.

Plānots, ka Kreicberga amatā stāsies1.februārī. Līdz tam laikam tiks sasaukta slimnīcas kapitāldaļu turētāju sanāksme, kurā Kreicbergu iecels amatā.

Tāpat tuvākajā laikā VM plāno izsludināt oficiālu konkursu uz Stradiņa slimnīcas priekšsēdētāja amatu.

VM pārstāvis arī pastāstīja, ka Kreicberga vadītāja amatus abās ārstniecības iestādēs nesavienos.

Šobrīd Stradiņa slimnīcas valdē vēl ir Elita Buša un Arta Biruma, kura arī amatā ir iecelta bez konkursa. Tāpat joprojām izvērtēšanas procesā ir konkurss uz vēl vienu valdes locekļa vietu.

Jau ziņots, ka VM rudenī atkārtoti izsludināja konkursu uz Stradiņa slimnīcas valdes locekļa vietu medicīnas jautājumos, jo iepriekšējā reizē, kad tika meklēts Stradiņa slimnīcas valdes loceklis, nominācijas komisija virzīja Slimību profilakses un kontroles centra vadītājas vietnieku Dzintaru Mozgi, kurš savu kandidatūru vēlāk atsauca.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas