Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Vēl vienā sarunu raundā spriedīs par Ķemeru sanatorijas likteni

Par Ķemeru sanatorijas likteni tiks rīkots vēl viens sarunu raunds ar sanatorijas īpašnieka Ominasis Latvia maksātnespējas administratoru Ainaru Kreicu un Jūrmalas domi. Tikai pēc tam savu vārdu par Ķemeru sanatorijas nākotni teiks valdība, otrdien pēc valdības sēdes žurnālistiem sacīja ekonomikas ministrs Vjačeslavs Dombrovskis (Reformu partija).

Otrdien valdībai bija jālemj par atbildes sniegšanu Saeimas Parlamentārās izmeklēšanas komisijai par Ķemeru sanatorijā veicamajiem darbiem un sanatorijas kultūrvēsturiskā kompleksa darbības ilgtspēju. Lemšana par šo jautājumu tika atlikta uz nedēļu.

Saeimas Parlamentārās izmeklēšanas komisija aicinājusi valsti iesaistīties valsts nozīmes arhitektūras pieminekļa bojāejas apturēšanā. Savukārt maksātnespējas administrators aicina valdību izskatīt iespēju iegādāties Ķemeru sanatorijas mantas kopumu valsts vai kādas valsts kapitālsabiedrības īpašumā. 

Kreics valdību informē, ka  sertificētu vērtētāju noteiktā mantas kopuma piespiedu pārdošanas vērtība ir vairāk nekā 5 miljoni eiro.

Laikraksts Diena jau vēstīja, ka 12.februārī sanatorijas īpašnieka Ominasis Latvia maksātnespējas administrators Kreics tikās ar Jūrmalas domes priekšsēdētāju Gati Truksni cerībā, ka dome beidzot piekritīs iegādāties īpašumu. Sarunas tik raiti vis nevedās un Jūrmalas dome joprojām nav gatava pirkt īpašumu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas