Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

VIDEO: Junior Achievement Unlocked 2023. Diskusija par līderību, uzņēmējdarbību un atbildības uzņemšanos politikā

Tiešraide: Junior Achievement Unlocked 2023. Saruna ar politiķi, 14. Saeimas deputāti, uzņēmēju, mentori Aivu Vīksnu.

Četri vakari, četras  sarunu tiešraides par biznesu, karjeru, sabiedrību, politiku un cilvēcību, vienvārdsakot, par būtisko. Katru vakaru stundu gara, aizraujoša diskusija starp pazīstamiem cilvēkiem un Latvijas talantīgākajiem jauniešiem.  

27.jūlija epizode - MAZI SOĻI AR LIELU NOZĪMI

Aiva Vīksna -  politiķe un uzņēmēja ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi biznesā. Šajā laikā attīstījusi vairākus biznesus – dibinājusi izdevniecību “Lietišķās informācijas dienests”, ar biznesa partneri izveidojusi miljonu vērtu luksus katamarānu ražotni tepat Engurē “O Yachts”. Jau kopš Latvijas neatkarības atgūšanas, Aiva ir aktīvi rūpējusies par uzņēmējdarbības vides attīstību, īpaši par sieviešu vietu un lomu sabiedrībā un biznesā. Biznesa mentoringa aizsācēja Latvijā un biznesa enģelis jaunajiem uzņēmējiem. Sarunā Aivai vaicāsim par biznesa vides izmaiņām šo gadu laikā, darāmajiem nākamajiem darbiem Latvijas politikā, kā arī uzdosim personiskus jautājumus – kā izdodas saglabāt tik augstu enerģijas un motivācijas līmeni ikdienā. Sarunu skatieties ceturtdien, 27. jūlijā plkst. 19.00.

Sarunu cikls noris praktiskās uzņēmējdarbības un līderības nometnes “Junior Achievement Unlocked 2023” ietvaros un to rīko Latvijas lielākā izglītības organizācija "Junior Achievement Latvia" (JA Latvia) sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas