Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Pat Trampa kampaņas menedžere atzinusi, ka miljardieris aptaujās pašlaik atpaliek no Klintones

Tramps tic, ka ir vadībā cīņā par Baltā nama atslēgu

Republikāņu partijas izvirzītais ASV prezidenta amata kandidāts Donalds Tramps, spītējot jaunākajām sabiedriskās domas aptaujām, tic, ka priekšvēlēšanu cīņā ir vadībā un apsteidz savu konkurenti Hilariju Klintoni, vēsta CNN.

Tramps, pirmdien Floridā uzrunājot savus atbalstītājus, atklāja, ka "nupat publiskoti lieliski aptauju rezultāti. Šķiet, mēs tiešām esam vadībā". Tiesa, lielākā daļa nacionālo aptauju rezultātu nesakrīt ar ekscentriskā miljardiera pausto, turklāt arī viņa kampaņas menedžere Kelienna Konveja atzinusi, ka jaunākie aptauju rezultāti runā par labu Klintonei.

"Mēs atpaliekam. Viņai [Klintonei] ir priekšroka vairākās pozīcijās," atzina Konveja, paskaidrojot, ka "par Klintoni aģitē viņas vīrs, eksprezidents Bils Klintons, pašreizējais prezidents Baraks Obama ar kundzi, viceprezidents - personas, kas ir krietni populārākas, nekā Klintone jebkad kļūs".

Tramps atsaucies uz divām aptaujām, kurās viņš esot vadībā. "The Investors Business Daily aptauja, kas ir bijusi pati precīzākā aptauja pēdējo trīs prezidenta vēlēšanu ciklu laikā, rāda, ka mēs virzāmies augšup. Mēs esam vadībā arī Rasmussen aptaujā, kas iznāca šorīt [pirmdienas rītā]. "Ejam uz augšu" arī vairākās citās aptaujās," pārliecināts ir Tramps.

Jāatzīmē, ka Trampa minētās aptaujas izmanto metodoloģiju, kuru daļa lielo mediju izdevumu uzskata par neatbilstošu precīzu rezultātu iegūšanai. 

Līdz ASV prezidenta vēlēšanām atlikušas divas nedēļas - ASV pilsoņi pie urnām dosies otrdien, 8.novembrī.
 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits