Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Atceries skolas laika blēņu stāstus, pastāsti savējos!

Ar krītu ''iepūderēts'' skolotāja krēsls vai piespraude uz tā ar cerību, ka skolotājs uz tās uzsēdīsies...

Priekšā sēdošās klasesbiedrenes bizes pielīmēšana pie sola ar košļājamo gumiju. Starpbrīžu kaujas klasē un skolas gaiteņos ar aroniju vai vilkābeļu ogām, pa palodzēm sagrābstīta sniega pikām vai ūdens pudelēm, kas aprīkotas ar daļu no pildspalvas korpusa – lai ūdens strūkla lido tālāk un otram trāpa precīzāk.

Tā ir tikai niecīga daļa no skolēnu blēņu klasikas, ko pieredzējusi teju ikviena skola. Skolas Diena gatavo materiālu par skolēnu nedarbiem, tāpēc aicinām arī jūs – padalieties savos rezgalību piedzīvojumos un pastāstiet, kā skolā blēņojāties jūs un jūsu klasesbiedri! Kādus podus skolā gāza draugi, brāļi, māsas, varbūt arī mammas un tēti? Un kādas tam visam bija sekas?

Top komentāri

Vispār jau es biju paklausīgs bērns
V
.. tomēr 1. aprīļa uzdrošināšanās atmaksājās - izjokojām visus savus 1.aprīļa nodarbību skolotājus ar mammas ieteiktu metodi (tā viņas laikā tajā pasā skolā tika darīts) - krīta gabaliņus nomainījām ar dzērvenēm pūdercukurā. Jautrību vēl nākamajā nodarbībā sagādāja pasniedzēja, kas atzinās par saviem pēcpusdienas piedzīvojumiem dzērvenes vietā uzožot krīta gabalu...
1980.gada absolvente
1
Militārās mācības priekšmetā viltojām un rakstījām sev atzīmes,nebij jau grūti-četrinieks(tam laikam laba atzīme)skolotāja izpildījumā atgādināja zibensnovedēju,mums to viltot izdevās izcili,jo skolotājs tā arī neatklāja mūsu viltojumus.Bet varbūt negribēja?
kustīgā, jautrā, meitene
k
Man bija daudz piezīmju - gan īsās "traucē stundu, grozās, čaukstina papīru", gan garākas. Reiz dabūju vienu lielu un sevišķi niknu. Tā, kā mamma vienmēr dienasgrāmatu parbaudiija par tām piezīmēm un sliktam atzīmēm sita, tad pēc stundām pie draudzenes atlocīju dienasgrāmatas skavas, izņēmu attiecīgo lapu laukā, un uz nākamās sarakstīju "tekošās" nedēļas datumus un uzdoto. No rīta pirms stundām atkal gāju pie draudzenes, apmainīju lapas un uz skolu. Pēcpusdienā lapu ar lielo piezīmi atkal ņēmu ārā. Un tā vairākas dienas, bet kādu rītu lapu neapmainīju un tieši todien skolotāja sadomāja pārliecināties, vai piezīme parakstīta. Konstatējusi, ka lapa izņemta, dabūju nākamo lielo piezīmi... Un tagad mana piebilde tiem, kas strādā ar bērniem: vai jums nekad nav ienācis prātā, ka arī sabiedrībā cienīti cilvēki var savus bērnus nežēlīgi kaustīt?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi